#tanimanidakia: Τα δύο βίντεο που δημοσίευσαν Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης

Ό,τι πρέπει για να φτιάξει η μέρα σας είναι τούτα εδώ τα βίντεο.

#tanimanidakia: Τα δύο βίντεο που δημοσίευσαν Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης

Η Αριάνα και η Φιλίππα είναι τα πιο γνωστά δίδυμα στο διαδίκτυο. Και λέμε τα πιο γνωστά μιας και οι γονείς τους, Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα αναρτούν συχνά φωτογραφίες και βίντεο με τα καμώματά τους. Όπως έκαναν και αυτή την εβδομάδα και τρέλαναν τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Το πρώτο βίντεο ήρθε από την Χριστίνα Μπόμπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Οι μικρούλες κάνουν βόλτα και παίζουν στο πλοίο που βρίσκονται με τους γονείς τους.

https://www.instagram.com/p/CiVisPBqAbx

«Να πως περνάμε πια το χρόνο μας στο καράβι! #inlove 🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍», σχολίασε η μαμά Χριστίνα.

Ακόμη ένα απίθανο βίντεο όμως με τη Χριστίνα Μπόμπα και τη μικρή της κόρη ήρθε από τον Σάκη Τανιμανίδη. Γνωστός για το χιούμορ του, δημιούργησε ένα απίθανο μικρό απόσπασμα όπου η σύζυγός και η κόρη του χορεύουν heavy metal.

https://www.instagram.com/p/CiceUqmjqbR

«Καλά θα πάει αυτό… 🔥 #tanimanidakia #killinginthename #cutebaby»

Αριάνα και Φιλίππα - Η βάφτιση στη Μύκονο

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα ετοιμάζουν πυρετωδώς την βάπτιση των διδύμων στη Μύκονο όπου και ταξίδεψαν πριν λίγες μέρες ξανά.

Να σας θυμίσουμε ότι η οικογένεια, πέρασε όλο το καλοκαίρι στη Μύκονο, γιόρτασαν εκεί τα πρώτα γενέθλια των κοριτσιών τους και τώρα οργανώνουν τη βάφτιση η οποία θα πραγματοποιηθεί στο νησί με πολλούς καλεσμένους φίλους του ζευγαριού celebrities και μη.

Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες των μικρών που ξεχωρίσαμε στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved