Χριστίνα Μπόμπα: Το mantra της μητρότητας - Έτσι νιώθει (vid)

To mantra που υπενθυμίζει στη Χριστίνα Μπόμπα πως η ευτυχία είναι επιλογή και κρύβεται στην καθημερινότητα με τα παιδιά της.

Χριστίνα Μπόμπα: Το mantra της μητρότητας - Έτσι νιώθει (vid)
Instagram Christina Bompa Tanimanides

Όλοι γνωρίζουν ότι η αληθινή ευτυχία προέρχεται από μέσα μας και η αναζήτηση τόσο για εξωτερική όσο και για υλική ευτυχία γίνεται περιττή, ειδικά όταν στη ζωή σου έρχεται ένα παιδί. Και στην περίπτωση που στη ζωή της Χριστίνας Μπόμπα ήρθαν δύο παιδιά; Δεν θα μπορούσε να ισχύει κάτι αντίθετο.

Το mantra (μάντρα) της μητρότητας

christina-mpompa-anartisi.JPG

Πριν μερικές ώρες η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε βίντεο που δείχνει το μάντρα της μητρότητας. Όπως είχε αναφέρει κάποια στιγμή και ο Κουνταλίνι Γιόγκα, "από κατασκευής, η ολοκλήρωση της γυναίκας έρχεται με τη μητρότητα και η μητρότητα δεν σημαίνει ότι μένει έγκυος και γεννάει ένα παιδί. Αν κατανοήσετε συνολικά τη συμπεριφορά της, θα κατανοήσετε και την μητρότητά της. Η μητρότητα είναι υπηρεσία, μητρότητα είναι θυσία, η μητρότητα είναι σχέση. Και όταν γνωρίσει τη μητρότητα, τότε θα ολοκληρωθεί".

https://www.instagram.com/p/Cf6SGXbg7Om

Στο βίντεο που κοινοποίησε η μαμά Χριστίνα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια μαμά κρατά στην αγκαλιά της το μωρό της. Όσο κοιμάται γαλήνιο και το έχει αγκαλιά, εκείνη του χαϊδεύει τρυφερά την πλάτη.

"Είμαι ακριβώς αυτή που θέλει το μωρό μου να είμαι.

Σε οποιαδήποτε στιγμή.

Σε οποιδήποτε λεπτό.

Πάντα.

Ένα από τα αγαπημένα μου mantra - ειδικά τις δύσκολες μέρες", σχολίαζε η μητέρα που αρχικά δημοσίευσε το βίντεο.

Γιατί τα βάζουν όλες με τη Χριστίνα Μπόμπα

https://www.instagram.com/p/CftXOF3q2lR

Γιατί αλήθεια αρκετές μαμάδες, βγάζουν "χολή" και "κακία" με τη Χριστίνα Μπόμπα. Γιατί δεν αρέσει το γεγονός ότι μια μαμά θέλει να δείχνει πόσο χαρούμενη είναι και πόσο χαρούμενη την κάνει η μητρότητα; Γιατί πάντα κάποιοι αντί να βλέπουν τις χαρούμενες στιγμές, βλέπουν σκοπό και δόλο πίσω από αυτές;

Όπως και να έχει εμείς λατρεύουμε τη Χριστίνα για πολλούς λόγους. Α) γιατί είναι ακομπλεξάριστη, β) γιατί δεν δίνει σημασία στα πολλά αρνητικά σχόλια που δέχεται, γ) γιατί λατρεύει τις κόρες της, δ) γιατί δείχνει τον πραγματικό της εαυτό (θυμηθείτε τις ραγάδες και τα κιλά που προσπαθεί έναν χρόνο τώρα να διώξει) και γενικότερα γιατί το προφίλ της μας φτιάχνει τη διάθεση και μας κάνει να χαμογελάμε.

Να, όπως για παράδειγμα οι φωτογραφίες που ξεχωρίσαμε. Αυτές είναι οι αγαπημένες μας και ναι αφού είναι Παρασκευή έχουμε λόγο να την ομορφύνουμε λιγάκι περισσότερο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved