Χριστίνα Μπόμπα: «Πίσω στη βάση μας» - Η πρώτη ανάρτηση με τις δίδυμες μετά το ταξίδι στην Ισλανδία

Επιστροφή στην καθημερινή ρουτίνα για τη Χριστίνα Μπόμπα.

Χριστίνα Μπόμπα: «Πίσω στη βάση μας» - Η πρώτη ανάρτηση με τις δίδυμες μετά το ταξίδι στην Ισλανδία

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης λατρεύουν τα ταξίδια. Πριν τον ερχομό των διδύμων τον Ιούλιο του 2021, ταξίδευαν με κάθε ευκαιρία και μέσα από τους λογαριασμούς τους στο Instagram μοιράζονταν στιγμιότυπα από κάθε γωνιά της γης.

Το πρώτο μεγάλο ταξίδι μετά τη γέννηση της Φιλίππας και της Άριας έκανε το ζευγάρι τον περασμένο Αύγουστο. Προορισμός τους; Η μαγευτική Ισλανδία. Η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε στο προφίλ της αρκετές φωτογραφίες από το ταξίδι τους και μας έδωσε μία γεύση από τα βουνά, τις λίμνες και τα εντυπωσιακά τοπία.

Ιδού μερικά στιγμιότυπα.

Χριστίνα Μπόμπα: «Πίσω στη βάση μας»

Μετά το ιδιαίτερο αυτό ταξίδι, που όπως έγραψε και η Χριστίνα Μπόμπα στην ανάρτησή της ήταν «ένα από τα πιο μαγικά ταξίδια» της ζωής της, το ζευγάρι επέστρεψε στην καθημερινή του ρουτίνα με τις δίδυμες κόρες του.

Η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε τα πρώτα στιγμιότυπα από Αθήνα με τις δίδυμες κατά τη διάρκεια βόλτας του στο κέντρο της Αθήνας. «Βγήκαμε οι 3 μας για ψώνια. Πίσω στη βάση μας» ήταν το σχόλιό της.

xristina-mpompa-athina-didumes.JPG

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι ενεργή στα social media και από όταν έγινε μαμά μοιράζεται αρκετά συχνά στιγμές με τα μωρά της, αλλά και σκέψεις και εμπειρίες της. Σε αναρτήσεις της αλλά και συνεντεύξεις της είχε μιλήσει για τη μάχη με την υπογονιμότητα και την εξωσωματική γονιμοποίηση, το σώμα μετά τον τοκετό, τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει.

Όσο για την καθημερινότητά με τις δύο κόρες της, αυτή περιλαμβάνει βόλτες, παιχνίδια και δημιουργικές δραστηριότητες.

Δείτε στιγμιότυπα παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved