Όλγα Φαρμάκη: Η οικογενειακή φωτογραφία με τον σύντροφο και την κόρη τους

Οι νέες φωτογραφίες της 1,5 ετών Μαριέττας. 

Όλγα Φαρμάκη: Η οικογενειακή φωτογραφία με τον σύντροφο και την κόρη τους

Η κόρη της Όλγας Φαρμάκη και του Σταύρου Μαντόπουλου γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 2021. Μία μέρα μετά τον τοκετό, η επιχειρηματίας και πρώην μοντέλο δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία της μικρούλας μέσα από το μαιευτήριο.

«Καλωσήρθες στη ζωή μας γλυκό Μαρεττάκι. Σε περιμέναμε με μεγάλη ανυπομονησία και τώρα σε κρατάμε στην αγκαλίτσα μας. Η καρδιά μας πάει να σπάσει από χαρά και ευτυχία και η αγάπη για αυτό το μικρό πλασματάκι που αντικρύσαμε πριν λίγες μέρες δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια» έγραψε στην ανάρτησή της.

olga farmaki fotografies kori 7

Τους μήνες που ακολούθησαν η Όλγα Φαρμάκη ήταν φειδωλή στις αναρτήσεις με την κόρη της. Δημοσίευσε μόνο ελάχιστες φωτογραφίες από τις πρώτες τους βόλτες, ενώ τον περασμένο Σεπτέμβρη έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους και το ονειρεμένο βρεφικό δωμάτιο που έχει ετοιμάσει για την μικρή.

olga farmaki paidiko dwmatio koris 11

Το κοριτσάκι έγινε ενός έτους στις 27 Ιανουαρίου και τα πρώτα της γενέθλια γιόρτασαν στο σπίτι. Η τούρτα ήταν ροζ παστέλ ενώ εντυπωσιακή ήταν και η διακόσμηση με τα πολύχρωμα μπαλόνια.

olga farmaki genethlia koris 1

Μία νέα φωτογραφία με την κόρη της και τον σύντροφό της δημοσίευσε η Όλγα Φαρμάκη λίγες μέρες πριν. Με αφορμή τα 44α γενέθλια του συντρόφου της η διάσημη μαμά δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες ανάμεσα στις οποίες και μία οικογενειακή με τους τρίτους.

«Χρόνια σου πολλά Μπάμπο» ήταν το μήνυμά της και όπως ήταν αναμενόμενο, τα likes και οι ευχές από τους ακολούθους της, έπεσαν βροχή.

olga farmaki kori genethlia suntrofou 4

Δείτε όλες τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved