Κατερίνα Λάσπα: Ποζάρει στον φακό με την 12χρονη κόρη της

Η μεγάλη κόρη της Κατερίνας Λάσπα βρίσκεται στην αρχή της εφηβείας και έχει αλλάξει αρκετά.

Κατερίνα Λάσπα: Ποζάρει στον φακό με την 12χρονη κόρη της

Η Κατερίνα Λάσπα μπορεί να απέχει τα τελευταία αρκετά χρόνια από τα τηλεοπτικά δρώμενα, μέσα όμως από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται πολύ συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Η παρουσιάστρια είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Νεκτάριο Νικολόπουλο και έχουν αποκτήσει δύο κόρες, τη Σάρα και την Άντρια. Η Σάρα ήρθε στον κόσμο τέσσερα χρόνια μετά τη γνωριμία του ζευγαριού το 2006 και σήμερα είναι 12 ετών. Επτά χρόνια μετά τη γέννησή της γεννήθηκε η γλυκύτατη Άντρια που κλέβει τις εντυπώσεις με τις καστανόξανθες μπούκλες της.

https://www.instagram.com/p/Cfdwc7vKA2i

Η Σάρα διανύει τα πρώτα χρόνια της εφηβείας και έχει αλλάξει αρκετά. Πρόσφατα η Κατερίνα Λάσπα δημοσίευσε μία φωτογραφία της και είναι εμφανές πόσο πολύ έχει μεγαλώσει.

Μαμά και κόρη ποζάρουν μαζί στον φακό και η Κατερίνα Λάσπα την κοιτάζει με λατρεία. #proud #blessed #happy έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της.

https://www.instagram.com/p/CiKsAA2K-Cd

Η παρουσιάστρια μιλώντας παλιότερα σε εκπομπή της ΕΡΤ1 είχε πει για τις δύο κόρες της και τις δυσκολίες που βίωσε με τη Σάρα:

«Οι κόρες μου είναι κοινωνικές από μικρές επειδή τους αφήνω τον χώρο και τον τρόπο να επικοινωνήσουν. Η πρώτη μου κόρη δεν ήταν καθόλου εύκολο μωρό. Το φαγητό και ο ύπνος ήταν σαν τιμωρία. Από 4- 5 χρονών κατέβαινε με τρόμο από το σχολικό επειδή σκοτείνιαζε. Ξύπναγε από τις 6 το πρωί στις διακοπές. Κάναμε δυόμιση χρόνια να κοιμηθούμε όταν ήταν μωρό».

Μαμά και κόρη σήμερα έχουν μία πολύ όμορφη σχέση και περνούν αρκετό χρόνο κάνοντας πράγματα μαζί.

Δείτε φωτογραφίες με το 12χρονο κορίτσι που έχει μοιραστεί η μαμά του στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved