Κατερίνα Λάσπα: Φωτογραφία με τη μικρή σγουρομάλλα κόρη της μετά από καιρό

Δείτε πόσο μεγάλωσε η μικρή Άντρια!

Κατερίνα Λάσπα: Φωτογραφία με τη μικρή σγουρομάλλα κόρη της μετά από καιρό

Η Κατερίνα Λάσπα έχει αποκτήσει δύο κόρες από τον γάμο της με τον επιχειρηματία Νεκτάριο Νικολόπουλο, όπου έγινε το καλοκαίρι του 2009 στη Μύκονο.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2006 στο νησί των ανέμων, όπου εκεί έγινε η πρόταση γάμου. Ο γάμος του ζευγαριού έγινε στον Άγιο Σώστη στη Μύκονο και στη συνέχεια ακολούθησε ξέφρενο beach party.

Τον Αύγουστο του 2010 γεννήθηκε η Σάρα, ενώ σχεδόν επτά χρόνια μετά, τον Μάιο του 2017 ήρθε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους, η Άντρια.

Η μικρή κόρη της με τα απίθανα σγουρά μαλλάκια της, κάνει τη μαμά της ότι θέλει!

laspa kai kori

Η ζωή με τις κόρες της

Η γνωστή μαμά μιλώντας παλιότερα σε εκπομπή της ΕΡΤ1 είχε πει για τις δύο κόρες της και τις δυσκολίες που βίωσε στην ανατροφή της Σάρας.

«Οι κόρες μου είναι κοινωνικές από μικρές επειδή τους αφήνω τον χώρο και τον τρόπο να επικοινωνήσουν. Η πρώτη μου κόρη δεν ήταν καθόλου εύκολο μωρό. Το φαγητό και ο ύπνος ήταν σαν τιμωρία. Από 4- 5 χρονών κατέβαινε με τρόμο από το σχολικό επειδή σκοτείνιαζε. Ξύπναγε από τις 6 το πρωί στις διακοπές. Κάναμε δυόμιση χρόνια να κοιμηθούμε όταν ήταν μωρό».

Όσον αφορά την 'Αντρια, δεν ήταν στο …πρόγραμμα όπως είπε. Σε αντίθεση με την μεγάλη της κόρη που δεν ζητούσε αδελφάκι, ο άντρας της ήθελε διακαώς δεύτερο παιδί. Όταν έμεινε έγκυος, την έπαιρνε μαζί της στις εξετάσεις προκειμένου να συνηθίσει στην ιδέα ότι δεν θα είναι μοναχοπαίδι.

«Ήθελε να είναι κορίτσι. Εγώ και στις δύο εγκυμοσύνες μου νόμιζα ότι ήταν αγόρι. Και ήρθε η 'Αντρια», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Εμείς συγκεντρώσαμε τις σχετικά πιο πρόσφατες αναρτήσεις που έχει κάνει με τις υπέροχες κόρες της και σας τις παρουσιάζουμε στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved