Κατερίνα Λάσπα: Το βίντεο με τη μικρή της κόρη που ενθουσίασε τους followers της

Η Άντρια είναι σκέτη γλύκα.

Κατερίνα Λάσπα: Το βίντεο με τη μικρή της κόρη που ενθουσίασε τους followers της

Η Κατερίνα Λάσπα δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram ένα σύντομο βίντεο με τη μικρή της κόρη το οποίο μέσα σε λίγες ώρες συγκέντρωσε πολλά likes και πάνω από 7.300 views.

H Άντρια, δεν κάνει κάτι ιδιαίτερο. Πίνει νερό με ένα ποτήρι που γράφει «Ηello Mermaid» , κοιτάζει το φακό με τα μεγάλα της μάτια και λέει χαμογελώντας : «Υπέροχο».


https://www.instagram.com/p/CcA2Lxjq4ye/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Κι αυτό που κάνει το βίντεο πραγματικά …υπέροχο είναι ο τρόπος που προφέρει τη λέξη κι αυτό το φωτεινό προσωπάκι με τα σγουρά μαλλιά.

Η Κατερίνα Λάσπα, το συγκεκριμένο βίντεο το είχε ανεβάσει και στο παρελθόν ωστόσο αυτή τη φορά προκάλεσε μεγαλύτερη αίσθηση.

Την μικρή κόρη της παρουσιάστριας και του Νεκτάριου Νικολόπουλου την έχουμε δει αρκετές φορές σε αναρτήσεις της μαμάς της , είτε μόνη της είτε με την μεγάλη της αδελφή Αν και έχουν μια διαφορά ηλικίας, - η μεγάλη θα γίνει 12 ετών και η μικρή 5 ετών - οι αδελφές είναι δεμένες μεταξύ τους και περνούν χρόνο μαζί.

cat laspa kores photo

«Οι κόρες μου είναι κοινωνικές από μικρές επειδή τους αφήνω τον χώρο και τον τρόπο να επικοινωνήσουν», είχε πει για τα κορίτσια της στην εκπομπή της ΕΡΤ « Μαμά-δες».

Η ίδια αναρτά κατά περιόδους φωτογραφίες μαζί τους αποφεύγοντας ωστόσο την υπερέκθεση. Δείτε αρκετές από αυτές στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved