Νικολέττα Ράλλη: Η κόρη της τρώει μόνη της εκμέκ καταΐφι και το απολαμβάνει

Νέα στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές της διακοπές μοιράστηκε η Νικολέττα Ράλλη.

Νικολέττα Ράλλη: Η κόρη της τρώει μόνη της εκμέκ καταΐφι και το απολαμβάνει

Διακοπές στο βουνό ψηφίζει η Νικολέττα Ράλλη, η οποία τις τελευταίες μέρες απολαμβάνει εκδρομές και εξορμήσεις στο Νομό Ευρυτανίας. Τσαγκαράλωνα, Παλαιό Μικρό Χωριό, Μεγάλο Χωριό είναι μόνο μερικά από τα μέρη στα οποία βρέθηκε και δημοσίευσε υπέροχες φωτογραφίες δίνοντας μία γεύση στους ακολούθους της από τη γραφική θέα.

Λεπτό από δίπλα της δεν λείπει η κόρη της Σοφία ή Σόφη, όπως την αποκαλεί η ίδια. Η Νικολέττα Ράλλη έγινε μαμά το καλοκαίρι του 2020 και όσο η κόρη της μεγαλώνει, τόσο πιο συχνά τη βλέπουμε στις αναρτήσεις της. Από τις αγαπημένες μας είναι εκείνες που μαμά και κόρη ντύνονται ασορτί κάτι που έχουν κάτι ουκ ολίγες φορές.

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε μία ακόμα φωτογραφία της κόρης της ανήμερα της Παναγίας, από το Παλαιό Μικρό Χωριό Καρπενησίου. Η Σόφη τρέχει προς την εντυπωσιακή εκκλησία και η παρουσιάστρια απαθανατίζει το στιγμιότυπο από πίσω της.

https://www.instagram.com/p/ChRyMGMomfJ

Πριν το Παλαιό Μικρό Χωριό η Νικολέττα Ράλλη είχε βρεθεί στο Μεγάλο Χωριό όπου και απόλαυσαν το γλυκό τους.

https://www.instagram.com/p/ChPHOj9rHjt

Εκμέκ καταΐφι λοιπόν και η μικρή Σόφη έφαγε και μόνη της με το πιρούνι, όπως φαίνεται και στο βίντεο κάνοντας swipe στην παραπάνω ανάρτηση. Η παρουσιάστρια δημοσίευσε και το παρακάτω στιγμιότυπο που είναι τραβηγμένο από διαφορετική λήψη.

1660717826949-924470235-ralli-kori-ekmek.png

Νικολέττα Ράλλη: Στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές διακοπές με την κόρη της

Οι καλοκαιρινές διακοπές ξεκίνησαν φέτος από νωρίς για την παρουσιάστρια. Η Νικολέττα Ράλλη πήγε σε Κρήτη, Νάξο, Λίμνη Τσιβλού, και έπειτα πέρασε και μερικές μέρες στον τόπο καταγωγής της, τον Πλάτανο Αχαΐας.

Δείτε στιγμιότυπα που έχει δημοσιεύσει στο Instagram στην gallery που ασκολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved