Νικολέττα Ράλλη: Η κόρη της έφαγε κεράσια και το ευχαριστήθηκε – Δείτε φώτο

Πραγματικά η φωτογραφία με την μικρή Σοφία που μόλις έχει φάει κεράσια, είναι το κάτι άλλο.

Νικολέττα Ράλλη: Η κόρη της έφαγε κεράσια και το ευχαριστήθηκε – Δείτε φώτο

Στην Κύθνο βρίσκεται αυτή την περίοδο η Νικολέττα Ράλλη κάνοντας διακοπές με την κόρη της.

Η γνωστή παρουσιάστρια ξεκουράζεται, όσο μπορεί, στο όμορφο νησί έχοντας την καλύτερη παρέα, αυτή της μικρής Σοφίας. Ήδη, έχει ανεβάσει φωτογραφίες από τη παραμονή της στο νησί και φυσικά αυτές που ξεχωρίζουν είναι της κόρης της.

Συγκεκριμένα, χθες μας έδειξε την μικρή σε παραλία να είναι «τυλιγμένη» με ένα παρεό.


https://www.instagram.com/p/CREe9KbL1af/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Κι αν νομίζετε ότι στις διακοπές η Νικολέττα Ράλλη είναι πιο …χαλαρή με τη διατροφή της κόρης της, κάνετε λάθος. Φροντίζει να τρώει ψάρι , λαχανικά και πολλά φρούτα.


https://www.instagram.com/p/CQ3TIvdrtw1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Φρούτα στη διατροφή του παιδιού

Τα φρούτα όπως και τα λαχανικά δεν πρέπει να λείπουν από τη διατροφή του παιδιού από μικρή ακόμα ηλικία.Η κλινική Cleveland Clinic προτείνει τουλάχιστον πέντε μερίδες ημερησίως, όπου μια μερίδα ισούται με περίπου το ένα τέταρτο του φλιτζανιού "μαγειρεμένα ή ψιλοκομμένα ωμά" φρούτα και λαχανικά. Το USDA, εν τω μεταξύ, προτείνει ότι τα νήπια ηλικίας 2 έως 3 ετών θα πρέπει να καταναλώνουν ένα φλιτζάνι φρούτα και λαχανικά κάθε μέρα, ως μέρος μιας ισορροπημένης διατροφής 1.000 θερμίδων.

Οι ανάγκες του παιδιού σας μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την ηλικία, το μέγεθός του και άλλους παράγοντες, οπότε είναι καλή ιδέα να συμβουλευτείτε και τον παιδίατρό σας εάν έχετε απορίες γύρω από τη διατροφή του. Σε γενικές γραμμές, όμως, τα φρούτα και τα λαχανικά αποτελούν σημαντικό μέρος κάθε ισορροπημένης παιδικής διατροφής.

Κεράσια

Τα κεράσια είναι καλοκαιρινό φρούτο και αποτελεί εξαιρετική πηγή βιταμίνης C και άλλων θρεπτικών συστατικών που ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα. Επίσης είναι πλούσια σε φυτικές ίνες που συμβάλλουν στην πρόληψη αλλά και την αντιμετώπιση της δυσκοιλιότητας.Εννοείται ότι όταν το δίνετε στα παιδιά φροντίζετε να έχετε αφαιρέσει το κουκούτσι.

Η Νικολέττα Ράλλη λοιπόν που όπως είπαμε προσέχει ιδιαίτερα τη διατροφή της κόρης της, της έδωσε κεράσια να φάει και η μικρή τα τίμησε δεόντως. Μάλιστα η μαμά της την απαθανάτισε όταν πια τα είχε φάει, και ήταν παντού…κόκκινη.

Δείτε την απίθανη άκρως καλοκαιρινή φωτογραφία της Σοφίας στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved