Νικολέττα Ράλλη: Έτσι κοιμίζει την κόρη της

Ποια είναι η διαδικασία που ακολουθεί στον ύπνο της μικρής Σοφίας.

Νικολέττα Ράλλη: Έτσι κοιμίζει την κόρη της

H κόρη της Νικολέττας Ράλλη και του Μιχάλη Ανδρούτσου, πριν μερικές ημέρες έγινε ενός έτους.

Μάλιστα οι γονείς της, διοργάνωσαν ένα όμορφο πάρτι θέλοντας να γιορτάσουν τα πρώτα γενέθλια της μικρής. Η γνωστή παρουσιάστρια δημοσίευσε και μια υπέροχη οικογενειακή φωτογραφία μπροστά από την τούρτα.

nikolettaralli kori

Η γνωστή blogger του queen.gr μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται πολλά tips γύρω από το φαγητό της μικρής, το μπάνιο, τον ύπνο. Μάλιστα στα Q&A που κάνει δέχεται πολλές ερωτήσεις από τις διαδικτυακές της φίλες σχετικά με τη διατροφή και τον ύπνο της Σοφίας.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση για το πώς κοιμίζει την μικρούλα της, απάντησε: «Αγκαλίτσα, γαλατάκι, ρέψιμο , πιπίλα, χάιδεμα πλάτης, κουβερτάκι ανάμεσα στα χέρια και κούνια. Μετά από κανένα μισάωρο που ή θα παίζει ή θα κάνει τον Ταρζάν, κοιμάται».

ralli

Ρουτίνα ύπνου παιδιού

Σύμφωνα με τους ειδικούς, σημαντικό ρόλο στον ήρεμο και ποιοτικό ύπνο του μωρού, παίζει η δημιουργία μιας βραδινής ρουτίνας ύπνου. Μέσα από δραστηριότητες που επαναλαμβάνονται καθημερινά, το μωρό γνωρίζει τι να περιμένει και προετοιμάζεται ασυνείδητα για να κοιμηθεί.

Kαλό λοιπόν είναι πριν κοιμηθεί, να του κάνετε κάθε βράδυ ένα χλιαρό μπάνιο και λίγο μασάζ γιατί τα μωρά χαλαρώνουν πολύ.
Όταν το μωρό κοιμάται, πρέπει να φροντίσετε ώστε τίποτα να μη διακόψει τον ύπνο του. Να είναι σκεπασμένο καλά, να μην κρυώνει, η θερμοκρασία στο δωμάτιο να είναι σωστή ώστε να μην ξυπνήσει επειδή ζεσταίνεται ή κρυώνει. Και θυμηθείτε: μη το σηκώνεται στην αγκαλιά σας με τον παραμικρό θόρυβο που θα κάνει.

Μεγαλώνοντας μπορεί οι ανάγκες του να αλλάζουν, είναι σημαντικό όμως να συνεχίσει το παιδί να έχει ένα πρόγραμμα στον ύπνο.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί περισσότερες φωτογραφίες της μικρής Σοφίας με τη μαμά της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved