Βίβιαν Δράκου-Πατριαρχέα: Το μυστικό για καλό ύπνο που μοιράστηκε στο Instagram

Η εγκυμονούσα σύζυγος του, Άγγελου Σωτηρόπουλου από τον Σασμό, aka Θανάση Πατριαρχέα, μοιράστηκε το μυστικό της για καλό ύπνο το βράδυ.

Βίβιαν Δράκου-Πατριαρχέα: Το μυστικό για καλό ύπνο που μοιράστηκε στο Instagram

Ο Θανάσης Πατριαρχέας, ηθοποιός που συμμετέχει στην σειρά Σασμός, έχει κερδίσει τους τηλεθεατές με τον νέο του ρόλο και πολλοί είναι εκείνοι που θέλουν να μάθουν περισσότερα για τη ζωή του.

Όσοι δεν το γνωρίζετε λοιπόν, ο Θανάσης Πατριαρχέας είναι παντρεμένος με τη Βίβιαν Δράκου, μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά και στον... δρόμο βρίσκεται και το τρίτο τους παιδί -πάλι κορίτσι- όπως ανακοίνωσαν και οι δύο στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.


https://www.instagram.com/p/CUZsvzms1yh/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Βίβιαν είναι personal trainer και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό προάγει την υγιεινή διατροφή, τον αθλητισμό και φυσικά τα οφέλη της καθημερινής άσκησης. Να σας θυμίσουμε ότι τόσο στην πρώτη, όσο και τη δεύτερη εγκυμοσύνης της δεν σταμάτησε να γυμνάζεται και να κάνει... κατακόρυφους.


https://www.instagram.com/p/CNzp9d-gFsf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

"Η απόκτηση ενός παιδιού αλλάζει τη ζωή μιας γυναίκας"


https://www.instagram.com/p/CT9XAzSM42S/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μέσα από μια ανάρτηση που είχε κάνει τον Σεπτέμβριο του 2021 είχε μιλήσει για την μητρότητα και για το πώς μπορεί να αλλάξει τη ζωή μιας γυναίκας.

"Η απόκτηση ενός παιδιού αλλάζει τη ζωή μιας γυναίκας. Έχει επίδραση στην προσωπική της εξέλιξη ως άνθρωπο , με τεράστιες αλλαγές στην καθημερινότητά της, σε πρακτικό και ψυχολογικό επίπεδο. Η μητρότητα θα σου βγάλει από μέσα σου δυνάμεις που δεν φανταζόσουν ότι είχες για να μπορέσεις να διαχειριστείς συναισθήματα, δύσκολες καταστάσεις και εμπόδια που θα παρουσιάζονται κάθε μέρα. Είναι η ατελείωτη, άνευ όρων αγάπη που θα ξεχειλίζει από μέσα σου. Ενέχει απίστευτη ευτυχία μα και τεράστια αίσθηση ευθύνης. Μια μητέρα κινείται πάντα με γνώμονα την αστείρευτη αγάπη για το παιδί της και την επιθυμία της να το προστατεύσει από κάθε κίνδυνο, να το βοηθήσει να μεγαλώσει γερό και να εξελιχθεί σε έναν ολοκληρωμένο , κοινωνικά μορφωμένο και χαρούμενο άνθρωπο .
Οι θυσίες πολλές αλλά με χαρά , αφοσίωση και αγάπη πάντα προς τα πλασματάκια μας!".

Το μυστικό της για καλό ύπνο

Η εγκυμονούσα Βίβιαν, μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της από τον σύζυγό της, Θανάση Πατριαρχέα, δεν έχει κάνει κάποια ανάρτηση. Αρκείται στο να δημοσιεύει μερικά Insta stories. Ένα από αυτά είναι και το παρακάτω, που θέλησε να αποκαλύψει το μυστικό της για έναν καλύτερο ύπνο. Ποιο είναι αυτό; Το ακτινίδιο.

aktinidio gia ypno

"Το ήξερες ότι 2 ακτινίδια μία ώρα πριν κοιμηθείς, βοηθάει στο να έχεις έναν καλό ύπνο;", ρώτησε τους διαδικτυακούς της φίλους, περιμένοντας να της απαντήσουν μέσα από ένα poll. Το μεγαλύτερο ποσοστό, απάντησε πώς "όχι" δεν το γνώριζε και έσπευσε να τους παροτρύνει να το δοκιμάσουν. "Όπως και να έχει δοκίμασέ το, όντως βοηθάει!", έγραψε δείχνοντας ένα πιάτο με δύο ακτινίδια και ένα μήλο κομμένο σε τέσσερα κομμάτια.

Το ακτινίδιο στην εγκυμοσύνη

Αυτό το σούπερ φρούτο είναι γεμάτο με θρεπτικά συστατικά: βιταμίνη Κ, βιταμίνη C, βιταμίνη Ε , κάλιο, φυλλικό οξύ, φυτικές ίνες, χαλκό, χολίνη, μαγνήσιο και φώσφορο. Παρέχει πάνω από το 140% της ημερήσιας συνιστώμενης δόσης βιταμίνης C. (Μάθετε περισσότερα για τα οφέλη του στην εγκυμοσύνη, εδώ)

Οικογενειακές φωτογραφίες με τον Θανάση Πατριαρχέα και τις κόρες τους

Όπως αναφέραμε, η πιο πρόσφατη φωτογραφία της personal trainer, είναι αυτή που τη δείχνει με τη μία από τις δύο κορούλες της, με αφορμή τα γενέθλια της μικρής. "Σαν σήμερα , ακριβώς ένα χρόνο πριν ήρθες στη ζωή μας εσύ Κυνθιουλα μας !! Σε αγαπάμε πολύ πολύ πολύ ❤️❤️", σχολίασε και οι ευχές έπεσαν βροχή.


https://www.instagram.com/p/Cdn6YWAMXlI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αυτή όμως δεν είναι η μόνη τρυφερή ανάρτηση που έχει κάνει η ηθοποιός, έχουν υπάρξει και άλλες αγκαλιά με τα κορίτσια της και τον σύζυγό της. Εμείς σας δείχνουμε τις 6 αγαπημένες μας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved