Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Η Βασιλική του Σασμού δημοσίευσε φώτο με την κόρη της

Μια σπάνια φωτογραφία με την μικρή της κόρη ανέβασε στο instagram η Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Η Βασιλική του Σασμού δημοσίευσε φώτο με την κόρη της
instagram @ marilita_lampropoulou

Η πρωταγωνίστρια της σειράς, Σασμός, έχει αποκτήσει δύο κόρες από τον γάμο της με τον ηθοποιό-σκηνοθέτη, Γιάννη Νταλιάνη. Μάλιστα η μία από αυτές, η Έλλη, 12,5 ετών, συμμετείχε στη μίνι σειρά της ΕΡΤ, Αγάπη Παράνομη. Η μικρή υποδύθηκε την Ειρήνη, κόρη των κεντρικών ηρώων της σειράς Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη και Νίκου Ψαρρά!

Τόσο η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, όσο και ο Γιάννης Νταλιάνης, είναι αρκετά προστατευτικοί σε ό,τι έχει να κάνει με την προσωπική ζωή των κοριτσιών γι' αυτό και η ηθοποιός στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κάνει λιγοστές αναρτήσεις μαζί τους.

Πρόσφατα δημοσίευσε αυτή τη φωτογραφία, που δείχνει την Μαριλίτα Λαμπροπούλου με την 8χρονη κόρη της.

https://www.instagram.com/p/Chkk8EFLiqU

"Καφές και χυμός" σχολίασε κάτω από την ανάρτηση και οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να πατήσουν καρδούλες και να αφήσουν ένα τρυφερό και γλυκό σχόλιο. Ανάμεσα στα πολλά και εκείνο της Μαρίας Τζομπανάκη που σχολιάζει: "Παναγία μου όμορφη!!!!!! Σαν τη μάνα ελαφίνα κι αυτή!!!!"

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που αναρτά φωτογραφία με την κόρη της. Στο παρελθόν είχε αναρτήσει μερικές ακόμη φωτογραφίες. Μία με την μεγάλη κόρη της Έλλη και μία με τις δύο κόρες της μαζί να διαβάζουν λογοτεχνικά βιβλία.

Η ζωή με τις κόρες της

«Τα παιδιά ζουν τις ζωές τους κανονικά, με μας, με τους φίλους τους, με τις δραστηριότητές τους και δε νομίζω πως τα επηρεάζει η δουλειά μας αρνητικά. Άλλωστε, δεν έχουμε διάθεση να εκθέσουμε τα παιδιά σε όλο αυτό, να μας βλέπουν στις τηλεοράσεις, ή από δω και από εκεί», είχε πει σε συνέντευξή της στο site Δυτικές Ματιές για τη ζωή με τις κόρες τους και στην ερώτηση "πώς επιβιώνουν δύο παιδιά σε ένα σπίτι ηθοποιών".

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved