Γιώργος Χριστοδούλου: Ο Σταύρος από τον «Σασμό» δημοσίευσε σπάνιες φωτογραφίες με τον γιο του

Ο Γιώργος Χριστοδούλου δημοσίευσε στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Γιώργος Χριστοδούλου: Ο Σταύρος από τον «Σασμό» δημοσίευσε σπάνιες φωτογραφίες με τον γιο του

Ο Γιώργος Χριστοδούλου είναι ένας ηθοποιός με πολλά χρόνια εμπειρίας στο θέατρο. Στη μέχρι τώρα επαγγελματική του πορεία μετρά σημαντικές συνεργασίες με καταξιωμένους συναδέλφους του όπως ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και ο Στάθης Λιβαθινός. Παραστάσεις στις οποίες έχει συμμετάσχει είναι οι: «Ερωτόκριτος», «7 χρόνια», «Αριστος», «Ο Ηλίθιος», «Ο Κοτζάμπασης του Καστρόπυργου» κ.α..

Φέτος μπήκε και στις καρδιές των τηλεθεατών μέσα από το ρόλο του Σταύρου στην τηλεοπτική σειρά του Alpha, «Σασμός». Ο Σταύρος είναι ο άντρας που ερωτεύτηκε η Αργυρώ (Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη) μετά τον χωρισμό της από την Αστέρη, τον οποίο υποδύεται ο Ορφέας Αυγουστίδης και θα τον δούμε και στη νέα σεζόν τη νέα τηλεοπτική χρονιά.

https://www.instagram.com/p/CfH-BfPoLPU

Ο ηθοποιός είναι απόφοιτος του Εθνικού Θεάτρου και μεγάλωσε στην Κόρινθο. Όσον αφορά την προσωπική του ζωή, είναι παντρεμένος με την ηθοποιό Μαρία Προϊστάκη από το 2018 και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Οδυσσέα και τον Κίμωνα. Ο Οδυσσέας γεννήθηκε τον Ιούλιο του 2019 και ο Κίμωνας εν μέσω Πανδημίας, τον Νοέμβριο του 2021.

https://www.instagram.com/p/Cc4_XOYuQVN

Αν και έχει λογαριασμό στο Instagram, ο Γιώργος Χριστοδούλου δεν είναι από τους ηθοποιούς που είναι πολύ ενεργοί στα social media. Οι περισσότερες αναρτήσεις του αφορούν τη δουλειά του στο θέατρο, ενώ στον αριθμό δεν ξεπερνούν συνολικά τις 40.

Πολύ λιγότερες είναι οι φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει με την οικογένειά του. Πρόσφατα δημοσίευσε δύο ακόμα φωτογραφίες με τον μεγάλο του γιο δίπλα στη θάλασσα. Όπως έγραψε στην ανάρτησή του, τα στιγμιότυπα που δημοσίευσε είναι από τις καλοκαιρινές τους διακοπές, από τις οποίες επέστρεψαν όταν κόλλησαν οικογενειακώς κορονοϊό.

«Λίγο πριν λήξουν άδοξα οι διακοπές μας και επιστρέψουμε άρον άρον στην Αθήνα με κορονοϊό οικογενειακώς. Τώρα είμαστε καλά. Και του χρόνου με υγεία!» έγραψε στην ανάρτησή του.

https://www.instagram.com/p/ChPr-PLo5vz

Με τον μεγάλο του γιο έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες και στο παρελθόν, ενώ από τις πιο ωραίες ήταν και η φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει με αφορμή τη γιορτή του Πατέρα τον περασμένο Ιούνη.

Δείτε τις φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved