Σασμός: Η υπέροχη φώτο του Δημήτρη Λάλου με την κατάξανθη κόρη του

Την ανάρτηση έκανε η σύζυγός του με αφορμή τα γενέθλιά του.

Σασμός: Η υπέροχη φώτο του Δημήτρη Λάλου με την κατάξανθη κόρη του

Ο Δημήτρης Λάλος, που έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό ως Μαθιός στην πετυχημένη σειρά του Alpha « Σασμός», είχε χθες τα γενέθλιά του.

Η σύζυγός του, 'Ελενα Μαυρίδου, του ευχήθηκε και δημόσια κάνοντας μια τρυφερή ανάρτηση και δημοσιεύοντας δύο φωτογραφίες.

«Σήμερα έχει γενέθλια ο άντρας μου. Χρόνια πολλά Δημήτρη μου, αγάπη μου. Δεν έχω επαγγελματικές φωτογραφίες μας, να μοιραστώ με τους φίλους μας, γιατί καμία επαγγελματική φωτογραφία δεν μπορεί να καθρεφτίσει , το πόσο υπέροχος σύντροφος και πατέρας είσαι. Απ´το οικογενειακό μας άλμπουμ μια φωτογραφία από τη καραντίνα με τις βόλτες μας στα Πετράλώνα και μια που τρέξαμε μαζί κάποια χιλιόμετρα, λίγο μετά τη γέννηση της κόρη μας. Χρόνια πολλά αγάπη μου, να έχεις πάντα υγεία και τύχη! Σ´ αγαπάμε πολύ! Ε&Ν @lalos.dimitris».

Στην πρώτη φωτογραφία ο Δημήτρης Λάλος έχει αγκαλιά την κόρη του και όπως μπορείτε να δείτε είναι κατάξανθη.

lalos kori

Στη δεύτερη ποζάρει με την αγαπημένη του 'Ελενα.

lalos me sizigo

«'Εχουμε πολλά κοινά με την σύζυγό μου. Είναι κι εκείνη ηθοποιός. Όταν ο άνθρωπός σου ξέρει το επάγγελμά σου είναι ευχής έργον. Εχω μια μικρή κόρη. Η κόρη μου είναι καταπληκτική και την απολαμβάνω κάθε μέρα. Δεν ξέρω τι είναι χαζομπαμπάς. Μπαμπάς σίγουρα», είχε πει ο γνωστός ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@star.

O ίδιος αν και ενεργός στα social media, αποφεύγει τις αναρτήσεις με την οικογένειά του όμως η σύζυγός του δημοσιεύει αρκετά συχνά στιγμιότυπα με την κόρη τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Δείτε μερικά από αυτά στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved