Γιώργος Χριστοδούλου: Ο Σταύρος από τον «Σασμό» ποζάρει στον φακό με τον γιο του

Η νέα φωτογραφία του ηθοποιού Γιώργο Χριστοδούλου με τον μεγάλο του γιο.

Γιώργος Χριστοδούλου: Ο Σταύρος από τον «Σασμό» ποζάρει στον φακό με τον γιο του

Ο Γιώργος Χριστοδούλου αν και είναι ένας ηθοποιός με πολλά χρόνια παρουσίας στα θεατρικά δρώμενα, έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μόλις φέτος, μέσα από τον ρόλο του στην επιτυχημένη καθημερινή σειρά «Σασμός». Ο Γιώργος υποδύεται τον Σταύρο, τον άντρα στον οποίο η Αργυρώ (Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη) βρήκε τον έρωτα μετά τον χωρισμό της από τον Αστέρη (Ορφέας Αυγουστίδης).

Το κοινό αγάπησε τον τηλεοπτικό Σταύρο με την πρώτη και μαζί του και τον ηθοποιό Γιώργο Χριστοδούλου.


https://www.instagram.com/p/CO2YpGorvkn/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τι γνωρίζουμε για εκείνον

Ο Γιώργος Χριστοδούλου γεννήθηκε στην Κόρινθο, είναι 36 ετών και απόφοιτος του Εθνικού Θεάτρου. Στη μέχρι τώρα επαγγελματική του πορεία μετρά σημαντικές συνεργασίες με καταξιωμένους συναδέλφους του όπως ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και ο Στάθης Λιβαθινός. Παραστάσεις στις οποίες έχει συμμετάσχει μέχρι σήμερα είναι οι: «Ερωτόκριτος», «7 χρόνια», «Αριστος», «ο Ηλίθιος», «ο Κοτζάμπασης του Καστρόπυργου» κ.α..

Ο ηθοποιός είναι παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό Μαρία Προϊστάκη από το 2018 και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Οδυσσέα και τον Κίμωνα. Ο Οδυσσέας γεννήθηκε τον Ιούλιο του 2019 και ο Κίμωνας εν μέσω Πανδημίας, τον Νοέμβριο του 2021.


https://www.instagram.com/p/Cc4_XOYuQVN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Γιώργος Χριστοδούλου: Οι φωτογραφίες με τους γιους του στο Instagram

Ο ηθοποιός έχει λογαριασμό στο Instagram, αν και οι αναρτήσεις του δεν ξεπερνούν τις 35 από το 2019 που τον είχε πρωτοανοίξει. Πολλές από αυτές αφορούν στη δουλειά του, ενώ κάποιες άλλες, εμφανώς λιγότερες, περιλαμβάνουν φωτογραφίες με τη σύζυγο και τα παιδιά του.

Την πιο πρόσφατη φωτογραφία με τον μεγάλο του γιο δημοσίευσε ο ηθοποιός στις αρχές του προηγούμενου μήνα. Ο μικρός Οδυσσέας πήγε για κούρεμα και ο ηθοποιός φωτογραφήθηκε μαζί του με το νέο του look.


https://www.instagram.com/p/Cd0rADLIe9u/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα likes και τα σχόλια, όπως ήταν αναμενόμενο, έπεσαν βροχή. Μεταξύ αυτών και της συμπρωταγωνίστριας του ηθοποιού, Χριστίνας Χειλάς-Φαμέλη.

sxolio xristodoulou

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες του ηθοποιού με τα παιδιά και την σύζυγό του στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved