Ρούλα Ρέβη: Οι υπέροχες φωτογραφίες με τα δίδυμα και τον Αποστόλη Τότσικα από την Τήνο

Το καλοκαίρι της στην Τήνο με τον Αποστόλη Τότσικα και τα δίδυμα μέσα από φωτογραφίες.

Ρούλα Ρέβη: Οι υπέροχες φωτογραφίες με τα δίδυμα και τον Αποστόλη Τότσικα από την Τήνο
instagram / roula.revi

Για την Ρούλα Ρέβη με τον Αποστόλη Τότσικα οι καλοκαιρινές τους διακοπές είναι ταυτισμένες με έναν προορισμό: την Τήνο.

Τα ζευγάρι διαθέτει σπίτι στο νησί το οποίο επισκέπτονται με κάθε ευκαιρία και φυσικά κάθε καλοκαίρι.

https://www.instagram.com/p/Cg34C4loZei

Όπως είχε αποκαλύψει η γνωστή φωτογράφος πρόκειται για να ένα μικρό σπίτι, γεμάτο ελιές το οποίο είναι κοντά στη θάλασσα.

«Αυτό είναι το μαγικό μας μονοπάτι , από το σπιτι μας στη Τηνο μας οδηγεί κατευθείαν στη θάλασσα, και αυτή είναι η μεγαλύτερη μας χαρα για αυτό το σπιτι ότι είναι κοντά σε μια πλούσια άγρια παραλία που τα πεντακάθαρα νερά της σε ρουφάνε μέσα της και σε κάνουν να ξεχνάς κάθε σου έννοια !
Αυτό το μικρό σπιτι είναι 55 τμ δεν έχουμε βίλα , το απόκτησε ο @apostolis_totsikas_official με τα πρώτα του χρηματα που αποφάσισε να τα επενδύσει σε αναμνήσεις για τους 2 μας και αργότερα για τα παιδιά μας!
Ξυπναμε κάθε μέρα μέσα στις ελιές έχουμε υπέροχες αυλές και κάθε χρόνο αν μας μείνει και κανένα ευρώ φτιάχνουμε και απο κάτι! Αυτή είναι η πραγματικότητα , αυτοί είμαστε και εμείς ! Το σπιτι μας μετράει 10 χρόνια φέτος και τα 6 από αυτά το απολαμβάνουμε με τα παιδιά μας με αέρα ,με άπνοια με τη θάλασσα να την ακουμε μέσα στα αυτιά μας κάθε νύχτα !
Όποτε όταν διαβάζετε για τα παραμυθένια σπίτια των άλλων μην πιστεύετε πάντα πως είναι τεράστια και πολυτελή ! Το δικό μας σπιτι μια θάλασσα από αγαπη !
Να κρατάτε τις αναμνήσεις όχι τα δωματια !
I love you all ! ❣️» είχε γράψει σε ποστ της πέρυσι, συμπωματικά στις 24 Αυγούστου.

https://www.instagram.com/p/CS9BTBJolGi

Οι πρόσφατες φωτογραφίες από την Τήνο

Η Ρούλα Ρέβη έχει ανεβάσει υπέροχες φωτογραφίες από τις φετινές διακοπές με την οικογένειά της στην Τήνο . Οι πιο πρόσφατες, αυτές που δημοσίευσε χθες, παραμπέμπουν σε αναμνηστικό φωτοργαφικό άλμπουμ με φόντο το ηλιοβασίλεμα.

Δείτε τις στη gallery που ακολουθεί και θα συμφωνήσετε μαζί μας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved