Μαντώ Γαστεράτου: Πίστευε ότι ο γιος της κοιμόταν – Έμεινε άφωνη όταν είδε τι έκανε

Ο Γιώργος έκανε μια ζαβολιά, που λατρεύουν τα περισσότερα παιδιά.

Μαντώ Γαστεράτου: Πίστευε ότι ο γιος της κοιμόταν – Έμεινε άφωνη όταν είδε τι έκανε

Η Μαντώ Γαστεράτου μετρά αντίστροφα για να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της.

Η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει πολύ και η ίδια στις φωτογραφίες που δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δείχνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Η δεύτερη εγκυμοσύνη είναι διαφορετική από την πρώτη όχι μόνο γιατί πλέον έχει τη γνώση και την εμπειρία αλλά γιατί έχει ήδη ένα παιδί.

Με τον Γιώργο περνούν πολύ χρόνο μαζί και προσπαθεί να τον προετοιμάσει για τον ερχομό της αδελφούλας του.

madogasteratou-zavolia-giou2.jpg

Μάλιστα πήγαν και διακοπές μαζί έτσι ώστε όταν γεννηθεί η μπέμπα, ο μικρός να μη νιώθει παραγκωνισμένος.

«Πριν γεννηθεί η μπεμπούλα μας, ήθελα να αφιερώσω χρόνο αποκλειστικά και μόνο στον Γιώργαρο μου❤ Έτσι τον πήρα και πήγαμε στον νησάκι μας στην Κυθνο που αγαπώ πολύ! Αγάπησε τόσο πολύ κι εκείνος το νησί, που όταν μπήκαμε στο καράβι και του είπα ότι πάμε πίσω σπίτι μας, δεν ήθελε να φύγει... του υποσχέθηκα όμως πως θα επιστρέψουμε σύντομα! Ευτυχώς τον "πόνο μας" απάλυνε κάπως ο κουλοχέρης και το ποδοσφαιρακι που είχε το πλοίο...», είχε γράψει σε ποστ της η Μαντώ Γαστεράτου.

madogasteratou-zavolia-giou1.jpg

Παιχνίδια στο σπίτι

Καθώς η ζέστη είναι έντονη μαμά και γιος μένουν στο σπίτι και παίζουν στον κήπο. Ο Γιώργης όμως είναι ζουζούνι και όταν βρίσκει ευκαιρία κάνει ζαβολιές.

Όπως τις προάλλες που βάφτηκε και παράλληλα ζωγράφισε έπιπλα και ότι άλλο βρήκε στο …διάβα του, ενώ η μαμά του πίστευε ότι κοιμόταν. Κινήθηκε…αθόρυβα και ιδού τα αποτελέσματα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved