Μαντώ Γαστεράτου: Μετά τη γαστρεντερίτιδα στο μαιευτήριο

Η Μαντώ Γαστεράτου δεν περνάει καθόλου καλά τις τελευταίες μέρες!

Μαντώ Γαστεράτου: Μετά τη γαστρεντερίτιδα στο μαιευτήριο
Instagram Mado Gasteratou

Ναι, ναι δεν περνάει καθόλου καλά τις τελευταίες μέρες και αυτό γιατί, από τη μια την ταλαιπώρησε η γαστρεντερίτιδα που δεν την άφηνε να σηκωθεί καθόλου από το κρεβάτι και από την άλλη η μικρή κυρία Ισηγόνη που δεν λέει να κάνει την εμφάνισή της.

Θυμόσαστε που πριν μια εβδομάδα είχε κάνει μια ανάρτηση από το μαιευτήριο κάνοντας καρδιοτοκογράφημα για να δει αν τελικά θα γεννηθεί η κορούλα της; Ε, η μικρή δεν γεννήθηκε και η Μαντώ Γαστεράτου κόλλησε γαστρεντερίτιδα, ξέρετε αυτές που ταλαιπωρούν πολύ με εμετούς και αρκετή εξάντληση και πολλά άλλα συμπτώματα που δεν της επέτρεπαν να σηκωθεί καθόλου από το κρεβάτι.

Η Μαντώ Γαστεράτου, γνωστοποίησε στους θαυμαστές τις ότι βρίσκεται στο κρεβάτι και ότι έιναι ό,τι χειρότερο να είσαι έγκυος 9 μηνών και να έχεις γαστρεντερίτιδα. "Ούτε στον εχθρό μου" έγραψε σε μια της ανάρτηση η ραδιοφωνική παραγωγός.

Αφού ξεπέρασε την ίωση της γαστρεντερίτιδας, επισκέφθηκε εκ νέου τον γιατρό της για να δει αν η μικρή -επιτέλους- είναι έτοιμη να βγει. Όμως, όχι ούτε αυτή τη φορά της έκανε την χάρη η κυρία Ισηγόνη, με αποτέλεσμα η Μαντώ Γαστεράτου να γυρίσει στο σπίτι και να περιμένει να αρχίσει ο τοκετός.

Όπως και να έχει πάντα και για όλες τις εγκύους οι τελευταίες μέρες της κύησης δεν περνούν με τίποτε, ειδικά αν το μωράκι θέλει να πάρει όλες τις εβδομάδες... και τις 40!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved