Μάρα Δαρμουσλή: Έτσι περνά τις πρώτες καλοκαιρινές διακοπές με τον 7 μηνών γιο της

Το πρώτο καλοκαίρι με τον μικρό της γιο, το chefάκι της, απολαμβάνει η Μάρα Δαρμουσλή.

Μάρα Δαρμουσλή: Έτσι περνά τις πρώτες καλοκαιρινές διακοπές με τον 7 μηνών γιο της
Instagram / Mara Darmousli

Ξεχωριστό είναι το φετινό καλοκαίρι για τη Μάρα Δαρμουσλή καθώς κάνει διακοπές με τον 7 μηνών γιο της.

Το chefάκι της, όπως αποκαλεί τον μικρό, στις 10 Αυγούστου έγινε 7 μηνών. Και μπορεί να μην έκανε σχετικό ποστ όμως δείτε τι είχε γράψει όταν έκλεισε τους 6 μήνες.

« Πέρασαν κιόλας 6 μήνες μικρό τσουτσουρεκάκι μου...απίστευτο πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός όταν περνάς καλά, σ'ευχαριστώ για τα χαμόγελα σου στις 5 το πρωί, για την εμπιστοσύνη και την επιμονή σου να προσπαθείς να περπατήσεις χωρίς να μπουσουλήσεις, για τα σημάδια από το ζούληγμα και τις νυχιές χαράς, 24/7 αχώριστοι..τον κόσμο γύρω μας τον γνώρισα από την αρχή με τον αδερφό σου, μαζί σου θα τον εκτιμήσω γι'αυτό που είναι, θα τον απολαύσω και φεύγοντας θα προσπαθώ να τον αφήσω λίγο καλύτερο..Με μισή τούρτα λοιπόν, γιατί απλά μου αρέσει να σε γιορτάζω με κάθε αφορμή!», είχε γράψει σε ποστ της στις 10 Ιουλίου.

https://www.instagram.com/p/Cf1XOHvsbts

Οι πρώτες διακοπές με το μωρό της

Τα πρώτα μπάνιο με το chefάκι της τα έκανε περίπου μέσα περίπου Ιουλίου στη Λακωνία. Το πρόγραμμα της γνωστό σε όλες τις μαμάδες με μικρά παιδιά. Πρωινό ή απογευματινό μπάνιο στη θάλασσα ( ή την πισίνα), παιχνίδια στη σκιά, ύπνος ( συνήθως για το παιδί και σπανιότερα για τη μαμά), φαγητό και βόλτες.

Στη συνέχεια η Μάρα Δαρμουσλή επισκέφτηκε την Κρήτη όπου ο γιος της ( ο μικρός) της έκανε το καλύτερο δώρο για τη γιορτή της: το πρώτο αυθόρμητο φιλί.

«Χρόνια μου πολλά και το πρώτο μου δώρο το πήρα την παραμονή..τι κι αν με το αριστερό σου χέρι μου τραβάς το μάγουλο μπήγοντας τα νυχάκια σου στο πρόσωπό μου,στο αριστερό μου μάγουλο με σφίγγεις και με τα χειλάκια σου μου δίνεις το πρώτο αυθόρμητο ρουφηχτό φιλί..κι εγώ σ'αγαπώ κι ας μου το πες χωρίς λόγια..και ναι κλαίω από ευτυχία και αγάπη μικρό μου χαμογελαστό πλασματάκι!Τόσο υπέροχη έκπληξη εχω να ζήσω από τότε που ο αδελφός σου με παραπλάνησε για να μου κάνουν το καλύτερο πάρτι-έκπληξη στην παραλία,ήταν δεν ήταν 5 χρονών,ακόμα φυλάω ενα βότσαλο από το μέρος...», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τις αναρτήσεις που έκανε η Μάρα Δαρμουσλή από τις πρώτες διακοπές με τον μικρό της γιο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved