Μάρα Δαρμουσλή: Υπέροχες φώτο από τις διακοπές με τον 6 μηνών γιο της στη Λακωνία

Φωτογραφίες από τις διακοπές της στο Οίτυλο με τον γιο της δημοσίευσε η Μάρα Δαρμουσλή.

Μάρα Δαρμουσλή: Υπέροχες φώτο από τις διακοπές με τον 6 μηνών γιο της στη Λακωνία
Instagram / maradarmousli

Η Μάρα Δαρμουσλή την περίοδο αυτή βρίσκεται στο Οίτυλο της Λακωνίας με τον μικρό γιο της.

Το chefάκι της, όπως τον αποκαλεί, έγινε ήδη έξι μηνών και η ίδια δεν μπορεί να πιστέψει πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός.

« Πέρασαν κιόλας 6 μήνες μικρό τσουτσουρεκάκι μου...απίστευτο πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός όταν περνάς καλά, σ'ευχαριστώ για τα χαμόγελα σου στις 5 το πρωί, για την εμπιστοσύνη και την επιμονή σου να προσπαθείς να περπατήσεις χωρίς να μπουσουλήσεις, για τα σημάδια από το ζούληγμα και τις νυχιές χαράς, 24/7 αχώριστοι..τον κόσμο γύρω μας τον γνώρισα από την αρχή με τον αδερφό σου, μαζί σου θα τον εκτιμήσω γι'αυτό που είναι, θα τον απολαύσω και φεύγοντας θα προσπαθώ να τον αφήσω λίγο καλύτερο..Με μισή τούρτα λοιπόν, γιατί απλά μου αρέσει να σε γιορτάζω με κάθε αφορμή!», είχε γράψει σε ποστ της στις 10 Ιουλίου.

https://www.instagram.com/p/Cf1XOHvsbts

Γενικά η Μάρα Δαρμουσλή μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της, μοιράζεται με τους ακολούθους της πολλές στιγμές της νέας της καθημερινότητας.

Οι διακοπές με το μωρό

Οι διακοπές με ένα μωρό είναι διαφορετικές. Πρωινό ξύπνημα, πρωινό μπάνιο, συγκεκριμένες ώρες φαγητού. Κοινώς, η μαμά προσαρμόζεται στο πρόγραμμα του παιδιού. Η ηθοποιός έχει ανάλογο πρόγραμμα με τον γιο της. Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο μικρούλης τρώει, στέκεται όρθιος με τη βοήθεια της μαμάς του , απολαμβάνει την αύρα της θάλασσας.

Η απόκτηση του δεύτερου παιδιού και ο μεγάλος της γιος

Η Μάρα Δαρμουσλή, σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» στο Mega, είχε μιλήσει για την επιθυμία της να αποκτήσει δεύτερο παιδί.

«Ήθελα να κάνω δεύτερο παιδί. Είχα βάλει χρονικό περιθώριο μέχρι τα σαράντα για να μην κινδυνεύσουμε αμφότεροι», ανέφερε χαρακτηριστικά. Η ίδια αποκάλυψε πως ο σύζυγος της σεφ Βασίλης Τσατσάκης την προσέχει πολύ, την περιποιείται και της φτιάχνει τα καλύτερα φαγητά.

mara-darmousli-me-moro.jpg

Υπενθυμίζεται ότι η ηθοποιός έχει και έναν ακόμα μεγαλύτερο γιο από τον πρώτο της γάμο ο οποίος όπως είπε, είναι πολύ προστατευτικός.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved