Mάρα Δαρμουσλή: Γυμνάζεται παρέα με τον γιο της (εικόνες)

Δεν ξεχνάει να φροντίζει τον εαυτό της

Mάρα Δαρμουσλή: Γυμνάζεται παρέα με τον γιο της (εικόνες)

Η Μάρα Δαρμουσλή είναι μία όμορφη γυναίκα μέσα και έξω. Τη δεκαετία του 2000 ήταν ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα στην Ελλάδα και τα χρόνια που ακολούθησαν την απολαύσαμε σε τηλεοπτικές σειρές, ταινίες, θεατρικές παραστάσεις.

Λίγο καλύτερα τη γνωρίσαμε μέσα από τις αναρτήσεις της στα social media, οι οποίες και αποτυπώνουν στοιχεία του χαρακτήρα της: είναι αυθόρμητη, ειλικρινής, με χιούμορ. Δε φοβάται να τσαλακωθεί και για αυτό μας αρέσει ακόμα περισσότερο.

Η Μάρα Δαρμουσλή έγινε για δεύτερη φορά μαμά τον περασμένο Γενάρη. Ο μεγάλος της γιος είναι 16 ετών και η ίδια καλείται να διαχειριστεί μία νέα πραγματικότητα στο σπίτι με ένα έφηβο παιδί και ένα μωρό.

Η καθημερινότητα αυτή όπως μας είπε είναι πολύ διαφορετική, εύκολη και δύσκολη ταυτόχρονα, την έφερε, όμως, ακόμα πιο κοντά με τον μεγάλο της γιο, Άγγελο, ο οποίος και λατρεύει τον μικρό του αδερφό.

darmousli paidi

Όμως η μαμά Μάρα δεν ξεχνά την γυναίκα Μάρα, και γι’ αυτό πάντα αφιερώνει χρόνο για τον εαυτό της, και το σώμα της, μάλιστα παίρνει μαζί και τον γιό της, και έτσι μαθαίνει και ο μικρούλης την αξία της γυμναστικής!

darmousli
darmousli me gio

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε φωτογραφίες και των δύο γιων της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved