Μάρα Δαρμουσλή: Ο γιος της αποκοιμήθηκε στην αιώρα

Ο μικρούλης είναι σκέτη γλύκα.

Μάρα Δαρμουσλή: Ο γιος της αποκοιμήθηκε στην αιώρα

Η Μάρα Δαρμουσλή για ακόμα μια φορά μοιράστηκε στον λογαριασμό της στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία του μικρού της γιου.

Το chefάκι της, όπως το αποκαλεί, που στις αρχές του μήνα έγινε τριών μηνών, κοιμάται γαλήνια σε μια παιδική αιώρα.

maradarmousli gios koimatai1

Όπως η ίδια είχε γράψει σε ποστ της, ο μικρούλης σε αυτή τη φάση γελάει, βγάζει ήχους ενώ δεν του αρέσει καθόλου να είναι μπρούμυτα.

«Πω πω,πιάσαμε το τρίμηνο!Και γελάμε και "αγου" ψιθυρίζουμε και περπατάμε (πλάκα κάνω) και ούτε για αστεία μπρούμυτα δε θέλουμε!! #minitsatsaki #chefάκι #3monthsold #babyboy», σχολίασε η ευτυχισμένη μαμά.


https://www.instagram.com/tv/CcON_GRl32R/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η απόκτηση του δεύτερου παιδιού και ο μεγάλος της γιος

Η Μάρα Δαρμουσλή, σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» στο Mega, είχε μιλήσει για την επιθυμία της να αποκτήσει δεύτερο παιδί.

«Ήθελα να κάνω δεύτερο παιδί. Είχα βάλει χρονικό περιθώριο μέχρι τα σαράντα για να μην κινδυνεύσουμε αμφότεροι», ανέφερε χαρακτηριστικά. Η ίδια αποκάλυψε πως ο σύζυγος της σεφ Βασίλης Τσατσάκης την προσέχει πολύ, την περιποιείται και της φτιάχνει τα καλύτερα φαγητά.

Υπενθυμίζεται ότι η ηθοποιός έχει και έναν ακόμα μεγαλύτερο γιο από τον πρώτο της γάμο ο οποίος όπως είπε, είναι πολύ προστατευτικός μαζί της.

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε φωτογραφίες και των δύο γιων της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved