Έμιλυ Κολιανδρή: Στην πισίνα με την κόρη της - Η θέα είναι πανέμορφη

Δείτε τις όμορφες φωτογραφίες που δημοσίευσε η  Έμιλυ Κολιανδρή από τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Η Έμιλυ Κολιανδρή επιστρέφει από τη νέα σεζόν στην τηλεόραση μέσα από τη σειρά της ΕΡΤ, «Κάνε ότι κοιμάσαι» .

Πρόκειται για μια σύγχρονη κοινωνική αστυνομική σειρά μυστηρίου, που θα ξεκινήσει να προβάλλεται από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, σε σκηνοθεσία των Αλέξανδρου Πανταζούδη και Αλέκου Κυράνη, και στηρίζεται σε πρωτότυπο σενάριο του βραβευμένου συγγραφέας στις ΗΠΑ και την Ευρώπη Γιάννη Σκαραγκά.

«Ο ρόλος μου είναι μιας γυναίκας που μπαίνει στη ζωή του καθηγητή και στην κυριολεξία την αναποδογυρίζει. Η Βικτωρία είναι ένα σκοτεινό πρόσωπο που δείχνει άλλη από αυτή που είναι στην πραγματικότητα», είπε για τον ρόλο της μιλώντας στο περιοδικό «Τηλεθεατής».

Διακοπές με την οικογένεια

Σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους, - ο σύζυγός της Χρήστος Λούλης πρωταγωνιστεί στην παράσταση « Πέρσες» του Αισχύλου - το ζευγάρι απόλαυσε τις αυγουστιάτικες διακοπές του.

Μάλιστα η ‘Εμιλυ Κολιανδρή δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες από την Αγία Αννα που επέλεξαν να ξεκουραστούν μαζί με τα δύο τους παιδιά, τον Αλέξανδρο και τη Σμαράγδα.

Στις φωτογραφίες που ανήρτησε στο Instagram είδαμε τον Χρήστο Λούλη με τον γιο και την κόρη του να παίζουν με τα κύματα λίγο πριν βουτήξουν στην θάλασσα, αλλά και τα δύο παιδιά να κάνουν βουτιές στην πισίνα.

Μάλιστα, για πρώτη φορά η Έμιλυ Κολιανδρή δημοσίευσε φωτογραφίες στις οποίες φαίνονται καθαρά τα πρόσωπα των παιδιών της.

Όσο για το σχόλιό της, αυτό ήταν «Το καλοκαίρι μου».

Ακολούθησαν όμως και insta story όπου η Έμιλυ Κολιανδρή είναι στην πισίνα με την κόρη της έχοντας θέα το απέραντο γαλάζιο.

Δείτε τις φωτογραφίες από τις διακοπές της στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved