Έμιλυ Κολιανδρή: Δημοσίευσε φωτογραφία με την κόρη της μετά από καιρό

Μία σπάνια φωτογραφία με την κόρη της ανήρτησε στο Instagam η Έμιλυ Κολιανδρή.

Έμιλυ Κολιανδρή: Δημοσίευσε φωτογραφία με την κόρη της μετά από καιρό

Η Έμιλυ Κολιανδρή και ο Χρήστος Λούλης μετρούν 20 χρόνια κοινής πορείας. Είναι παντρεμένοι από το 2008 και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τη Σμαράγδα και τον Αλέξανδρο.

Και οι δύο ηθοποιοί διατηρούν ένα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική τους ζωή. Στις αναρτήσεις τους στα social media, προτιμούν να αναδεικνύουν τη δουλειά τους, η Έμιλυ Κολιανδρή ωστόσο, ανά περιόδους δημοσιεύσει φωτογραφίες με τον γιο και την κόρη της.

Η τελευταία φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει με τη μικρή Σμαράγδα ήταν τον περασμένο Αύγουστο από τις καλοκαιρινές τους διακοπές.


https://www.instagram.com/p/CTAoKuFo6ln/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Την πιο πρόσφατη φωτογραφία δημοσίευσε ανήμερα της Πρωτομαγιάς. Μαμά και κόρη φορούν στεφάνια με λουλούδια στα μαλλιά και ποζάρουν χαμογελώντας στον φωτογραφικό φακό.


https://www.instagram.com/p/CdAzv_WoEw0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όσο για το σχόλιο, ήταν λιτό και μόλις μία λέξη: «Πρωτομαγιά».

Έμιλυ Κολιανδρή: Ο έγγαμος βίος με και ο ερχομός των παιδιών

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην Real Life η Έμιλυ Κολιανδρή μίλησε για τον έγγαμο βίο με τον ηθοποιό Χρήστο Λούλη και τις δυσκολίες του γάμου γενικότερα.

«Στις μέρες μας είναι πολύ πιο εύκολο να χωρίσεις από το να είσαι με κάποιον, γιατί οι μακροχρόνιες σχέσεις, πέρα από σιγουριά, ασφάλεια, συντροφικότητα, θέλουν και πολλή δουλειά. Είναι πολύ πιο εύκολο να τελειώνει κάτι, να προχωράς σε κάτι νέο και η εποχή μας ευνοεί για κάτι τέτοιο. Προφανώς για να μένουμε μαζί σε αυτήν την ένωση βρίσκουμε κάτι που μας αρέσει

Εγώ δε θα μπορούσα να φανταστώ να μην είμαι με τον Χρήστο παρόλο που έχουμε περάσει και οι δυο περιόδους που έχουμε κουραστεί ή συνηθίσει αλλά πάντα και ειδικά με την έλευση των παιδιών, κάτι συμβαίνει και δεν καταλαβαίνεις πως περνά η ζωή, με την καλή έννοια.»


https://www.instagram.com/p/CBIrKqfDY4E/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σε παλιότερη συνέντευξή της στο Down Town Κύπρου, είχε δηλώσει για τη γέννηση της κόρης της:

«Έχω την άποψη ότι κανείς δεν πρέπει να μεγαλώνει μόνος του. Ήθελα ο γιος μας να έχει ένα αδερφάκι. Όσοι μεγαλώνουν μοναχοπαίδια, έχουν ένα βαθμό αναπηρίας, σαν κάτι να τους λείπει. Ακόμα κι αν δεν έχεις καλή σχέση με τα αδέρφια σου, είναι πάντα μία αναφορά όταν θα φύγουν οι γονείς. Ήθελα, λοιπόν, ο μικρός να μη μεγαλώσει μόνος του, να έχει έναν άνθρωπο στον κόσμο»

Ο Αλέξανδρος, το πρώτο παιδί του ζευγαριού γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2011, ενώ η μικρή Σμαράγδα γεννήθηκε τέσσερα χρόνια αργότερα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved