«Αυτή είναι η πιο δυνατή εκδοχή του εαυτού μου»

Μία μαμά περιγράφει πώς ο τοκετός την έκανε να ανακαλύψει νέες πτυχές του εαυτού της. 

«Αυτή είναι η πιο δυνατή εκδοχή του εαυτού μου»
Instagram / iamcarlyhudson

«Αυτή είναι με διαφορά η πιο δυνατή μου φωτογραφία όσα χρόνια θυμάμαι τον εαυτό μου.

Τη στιγμή που τραβήχτηκε αυτή η φωτογραφία, οι συσπάσεις δεν ήταν τόσο έντονες και το σώμα μου είχε μπει στη διαδικασία του τοκετού.

Ένιωθα τόσο άνετα θυμάμαι σε αυτή τη στάση και ότι μπορούσα να παραδοθώ στο σώμα και το μωρό μου και να τα αφήσω να συνεργαστούν.

Για να είμαι ειλικρινής, ζήτησα αυτή τη φωτογραφία. Κοίταξα τον Tyler και του είπα: "Θα με βγάλεις μία φωτογραφία". Γιατί εκείνη τη στιγμή ένιωθα την πιο δυνατή εκδοχή του εαυτού μου, εκείνη που δεν ήξερα καν ότι υπήρχε.

Θα κρατήσω αυτή τη φωτογραφία για πάντα γιατί θυμίζουν εκείνα τελευταία λεπτά πριν γίνω μητέρα. Εκείνα τα δευτερόλεπτα που μου άλλαξαν τη ζωή.

Αυτό που ένιωσε εκείνες τις στιγμές, εύχομαι να το νιώσουν όλες οι γυναίκες. Είναι μία ευχή με πολλά “αν” και υποθέσεις, αλλά μπορώ να την κάνω.

Και αν με αυτόν τον τρόπο μπορώ να κάνω τη διαφορά στη ζωή μίας από εσάς, καλώς την κάνω.»

https://www.instagram.com/p/CgM-nwDL0DS

Την παραπάνω φωτογραφία δημοσίευσε η Curly Hudson στο Instagram λίγο μετά τη γέννηση του παιδιού της και είναι μία ακόμα υπενθύμιση της μαγείας του τοκετού. Τις στιγμές εκείνες δεν γεννιέται μόνο ένα μωρό αλλά και μία μητέρα. Στιγμές που περνουν γρήγορα, συνοδεύονται από μία σωρεία συναισθημάτων και μένουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό και την ψυχή.

Η Curly στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύει φωτογραφίες με τον γιο της και οι αναρτήσεις της συχνά περιλαμβάνουν μηνύματα για τις άλλες μητέρες. Μία από αυτές είναι και η παρακάτω για το σώμα μετά τον τοκετό στην οποία κλείνει το μήνυμά της με την εξής φράση:

«Σταμάτα να κρύβεις το σώμα σου»

https://www.instagram.com/p/CgSUhpPJ34N
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved