Λευτέρης Πετρούνιας: Οι κόρες του και η σύζυγός του κοιμούνται στην παραλία – Η τρυφερή φώτο

Μαμά και κόρες αποκοιμήθηκαν στην παραλία.

Λευτέρης Πετρούνιας: Οι κόρες του και η σύζυγός του κοιμούνται στην παραλία – Η τρυφερή φώτο

Στη Σύρο βρέθηκε με την οικογένειά του το Σαββατοκύριακο ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Ο Ολυμπιονίκης, με αφορμή τη συμμετοχή του σε αθλητική διοργάνωση, έκανε και μίνι διακοπές, απολαμβάνοντας τις ομορφιές του νησιού.

Εκτός από τις βόλτες στο νησί, πήγε φυσικά και για μπάνιο με τη Βασιλική Μιλλούση και τις κόρες τους.

Ως γνωστόν όμως το κολύμπι και η θάλασσα κουράζουν, έτσι η Λένια και η Σοφία αποκαμωμένες, δεν άντεξαν και αποκοιμήθηκαν στις ξαπλώστρες.

Δεν ήταν όμως οι μόνες… Φαίνεται ότι και η μαμά Βασιλική χαλάρωσε στην ξαπλώστρα και κοιμήθηκε.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας δεν αντιστάθηκε και αφού απαθανάτισε μαμά και κόρες να κοιμούνται του καλού καιρού, δημοσίευσε τη φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

eleftherios petrounias

‘Ενας γλυκός μπαμπάς

Μέσα από τις αναρτήσεις του γνωστού Ολυμπιονίκη μπορεί κανείς να διαπιστώσει πόσο γλυκός, αστείος και δοτικός μπαμπάς είναι.

Με τις κόρες του περνά πολύ χρόνο ή προσπαθεί να τον αναπληρώσει όταν λόγω των αθλητικών του υποχρεώσεων απουσιάζει πολλές ώρες από το σπίτι.

Από τις πιο όμορφες στιγμές με τις κόρες του είναι όταν παίζει μαζί τους στο σπίτι και …μεταμορφώνεται και ο ίδιος σε μικρό παιδί. Όταν η Σοφία ήταν μικρή μέχρι και μέσα στην κούνια είχε μπει!

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τον Λευτέρη Πετρούνια μαζί με τις κόρες του σε καθημερινές, ευτυχισμένες, στιγμές.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved