Καλομοίρα : Αγκαλιά με τη μητέρα της στην παραλία

Μια όμορφη φωτογραφία με τη μητέρα της δημοσίευσε η Καλομοίρα.

Καλομοίρα : Αγκαλιά με τη μητέρα της στην παραλία

Η Καλομοίρα με την οικογένειά της ζει μόνιμα στην Αμερική. Κάθε χρόνο όμως επισκέπτεται την Ελλάδα κυρίως για διακοπές και να δει φίλους και συγγενείς.

Μετά από ένα tour στην Ιταλία και την Ισπανία, η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε και στην Αθήνα όπου είχε την ευκαιρία να δει από κοντά αγαπημένα της πρόσωπα, όπως την κουμπάρα της Μαριέττα Χρουσαλά.

H σχέση Χρουσαλά - Καλομοίρας

Η Μαριέττα Χρουσαλά έχει βαφτίσει μαζί με τον Δημήτρη Γιαννέτο την Αναστασία το 2017. Η βάφτιση είχε γίνει στην Αθήνα παρουσία φίλων του ζευγαριού.

Η επιχειρηματίας έχει στενές σχέσεις με την Καλομοίρα και συναντιούνται συχνά στην Αμερική αλλά και στην Ελλάδα όταν η τελευταία την επισκέπτεται με την οικογένειά της για διακοπές ή για επαγγελματικούς λόγους.

Οι καλοκαιρινές αναρτήσεις της Καλομοίρας

Οι αναρτήσεις της γνωστής τραγουδίστριας είναι πολλές και από όλα τα μέρη που έχει επισκεφτεί κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Ωστόσο, αυτή που ξεχωρίσαμε ήταν μια φωτογραφία με την μητέρα της, την Ελένη Σαράντη.

kalomoira-mama.jpg

Η μητέρα της είναι το στήριγμά της, στα εύκολα και τα δύσκολα. Είναι στο πλευρό της όλα αυτά τα χρόνια και σε όλες τις αποφάσεις που έχει πάρει.

Και φυσικά είναι η καλύτερη γιαγιά με τα τρία εγγόνια της να τη λατρεύουν.

Ο ρόλος της γιαγιάς στη ζωή των παιδιών

Όλοι μας γνωρίσουμε και αναγνωρίζουμε ότι ο ρόλος τους είναι καταλυτικός ιδίως στο μεγάλωμα τους παιδιού μας! Γιατί;

  • Οι γιαγιάδες που φροντίζουν τα παιδιά αφήνουν την μανούλα να βγει στην αρένα εργασίας
  • Φροντίζουν να δίνουν λίγο χρόνο στην προσωπική ζωή των μητέρων κάνοντας ένα μίνι διάλειμμα από τον ρόλο της μητρότητας
  • Οι παππούδες και οι γιαγιάδες βοηθούν στην ψυχοκοινωνική ανάπτυξη του παιδιού καθώς τα παιδιά βλέπουν τους παππούδες σαν δεύτερη οικογένεια
  • Τους παρέχουν ασφάλεια και προστασία, κάτι καθοριστικό για την ψυχική τους ισορροπία όταν πρέπει να ενταχθούν σε κοινωνικές ομάδες
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved