Καλομοίρα: Διακοπές στο Βατικανό με τα παιδιά της (εικόνες)

Διακοπές στην Ευρώπη κάνει η Καλομοίρα με την οικογένειά της.

Καλομοίρα: Διακοπές στο Βατικανό με τα παιδιά της (εικόνες)

Η Καλομοίρα, μαζί με τον σύζυγό της Γιώργο και τα τρία τους παιδιά, Δημήτρη, Νίκο και Αναστασία βρίσκονται στο όμορφο Βατικανό και ήδη η δημοφιλής τραγουδίστρια έκανες τις πρώτες αναρτήσεις δείχνοντάς μας όχι μόνο πόσο μεγάλωσαν τα παιδιά της αλλά και πώς περνούν.


https://www.instagram.com/p/CfYhTfou7wU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πρίν από λίγες ημέρες η μαμά Καλομοίρα ήταν με την οικογένειά της στην υπέροχη πόλη της Μαδρίτης.


https://www.instagram.com/p/CfVoRm3of2Z/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όλη η οικογένεια λατρεύει τα ταξίδια.

Η Καλομοίρα κατάφερε να δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια και απολαμβάνει πολύ τον ρόλο της μαμάς.

«Η οικογένεια που δημιουργήσαμε με τον Γιώργο ήταν όνειρο ζωής για εμένα. Λατρεύω τα παιδιά μου και απολαμβάνω τον ρόλο μου ως μαμά. Βέβαια, όπως σου είπα και πριν, υπήρξαν και δυσκολίες. Δεν είναι όλα ρόδινα σε ένα γάμο.

Και όταν ακούω πως παντρεμένα ζευγάρια αποφασίζουν να χωρίσουν, δεν μου κάνουν εντύπωση, γιατί η καθημερινότητα φέρνει φθορά και το ζευγάρι πρέπει να είναι πολύ δεμένο για να αντιμετωπίσει όσα προκύπτουν. Η δημιουργία οικογένειας δεν είναι κάτι εύκολο και θέλει προσπάθεια και από τους δυο.

Ο γάμος δεν είναι παραμύθι, ούτε κι εγώ μεγάλωσα σε παραμύθι. Αλλά πείσμωσα και είπα μέσα μου πως “εγώ θα φτιάξω το όνειρό μου”. Η ευτυχία και η οικογενειακή ηρεμία είναι κάτι για το οποίο παλεύω καθημερινά», είχε πει σε συνέντευξή της στο παρελθόν.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί τα στιγμιότυπα που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους. Φωτογραφίες των παιδιών της (και δικές της) από τα διάφορα ταξίδια τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved