Καλομοίρα: Γιατί συγκινήθηκε με την Αναστασία -Τι έκανε η μικρή

Η γνωστή μαμά συνειδητοποίησε πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός.

Καλομοίρα: Γιατί συγκινήθηκε με την Αναστασία -Τι έκανε η μικρή

Η Καλομοίρα μπορεί να ζει μόνιμα με την οικογένειά της στην Αμερική, όμως μέσα από τα social media, "επικοινωνεί" με τους χιλιάδες διαδικτυακούς -και όχι μόνο φίλους της- και στην Ελλάδα.

Ανεβάζει συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητά της με τα τρία της παιδιά, τα φαγητά που μαγειρεύει, τις εκδρομές που πηγαίνουν όλοι μαζί.

Χθες, λοιπόν, η διάσημη μαμά έκανε μια νέα ανάρτηση, αυτή τη φορά με την μικρή Αναστασία να ποζάρει φορώντας στολή ποδοσφαίρου. Χαμογελά στο φακό έχοντας τη γνωστή στάση των ποδοσαφαιριστών με το ένα πόδι πάνω στη μπάλα.«Λιώνω και κλαίω ταυτόχρονα. Το κοριτσάκι μου μεγαλώνει. Φωτογραφία από τον πρώτο της ποδοσφαιρικό αγώνα», σχολίασε συγκινημένη η Καλομοίρα.


https://www.instagram.com/p/COJGUnpJOZ2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Η 4χρονη κόρη της συχνά πρωταγωνιστεί στις αναρτήσεις και τα Insta Stories της μητέρας της . Δεν είναι μόνο χαριτωμένη αλλά και αρκετά δυναμική για την ηλικία της. Με δύο αγόρια στο σπίτι, είναι λογικό η Αναστασία να θέλει όχι μόνο να μιμηθεί τα αδέλφια της αλλά και να τα ανταγωνιστεί δείχνοντας ότι κι αυτή τα καταφέρνει μια χαρά.

Στη gallery που ακολουθεί θα δείτε κι άλλες στιγμές της Αναστασίας με τα δίδυμα αδέλφια της Νίκο και Δημήτρη.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved