Λευτέρης Πετρούνιας: Οικογενειακή εξόρμηση στον Πόρο - Η γλυκιά φώτο με τις κόρες του

Στον Πόρο βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο ο Λευτέρης Πετρούνιας με την οικογένειά του.

Λευτέρης Πετρούνιας: Οικογενειακή εξόρμηση στον Πόρο - Η γλυκιά φώτο με τις κόρες του

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση επέλεξαν τον Πόρο για μία σύντομη εξόρμηση εκτός Αττικής. Το ζευγάρι βρέθηκε εκεί το Σαββατοκύριακο και ο Ολυμπιονίκης μοιράστηκε με τους ακολούθους του δύο νέες φωτογραφίες με τις κόρες του, Σοφία και Λένια.

«Κάπως έτσι είμαστε τις Κυριακές! Εσείς;» έγραψε στην ανάρτησή του. Στη μία φωτογραφία κρατάει τις κόρες του αγκαλιά και στην άλλη από τα χέρια.

lefteris petrounias kores paralia

Tο χαμόγελό του και στις δύο αποδεικνύει πάντως για ακόμα μία φορά είναι ξετρελαμένος με τις κόρες του και ότι απολαμβάνει τον ρόλο του πατέρα όσο τίποτα. Τα δύο κοριτσάκια είναι κοντά στην ηλικία και σύμφωνα με τα σχόλια της δημοσίευσης, έκλεψαν τις εντυπώσεις με τα ολόσωμα μαγιό τους.

lefteris petrounias kores magio paralia

Ο Ολυμπιονίκης επέστρεψε στην Αττική και ξεκίνησε τις προπονήσεις μετά την επέμβαση που έκανε και ετοιμάζεται εντατικά για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο.


https://www.instagram.com/p/CfmbCF0r43_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Λευτέρης Πετρούνιας – Βασιλική Μιλλούση: Η καθημερινότητα με τις κόρες του μέσα από φωτογραφίες

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση είναι ενεργοί στα social media και μοιράζονται συχνά στιγμιότυπα της καθημερινότητάς τους με τις δύο κόρες τους. Η καθημερινή τους ρουτίνα περιλαμβάνει παιχνίδια, βόλτες, πολλές αγκαλιές, ενώ συχνά τις παίρνουν μαζί τους και στην προπόνηση στο γυμναστήριο.

Δείτε φωτογραφίες που έχουν δημοσιεύσει κατά καιρούς οι δύο αθλητές στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved