Οι απίθανες αναρτήσεις γνωστών μπαμπάδων που έγιναν μέσα στην εβδομάδα

  • Ο Θανάσης Πατριαρχέας θα γίνει πατέρας για τρίτη φορά
  • Η κόρη του Γιώργου Λιανού σε ένα νέο απίθανο βίντεο
  • Ο Μιχάλης Ζαμπίδης απέκτησε το πρώτο του παιδί
Οι απίθανες αναρτήσεις γνωστών μπαμπάδων που έγιναν μέσα στην εβδομάδα

Πολλά έγιναν μέσα στην εβδομάδα που μας πέρασε. Πολλές και όμορφες αναρτήσεις και όλες ήρθαν από διάσημους μπαμπάδες. Όλες τους μας ξάφνιασαν ευχάριστα και έκαναν αμέσως το γύρο του διαδικτύου και όχι άδικα.

Ο Θανάσης Πατριαρχέας θα γίνει πατέρας για τρίτη φορά


https://www.instagram.com/p/CdqJhR4IDwA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα μάθατε; Ο Θανάσης Πατριαρχέας θα γίνει για τρίτη φορά μπαμπάς! Το νέο μας άφησε με το στόμα ανοιχτό μιας και πριν λίγες μέρες κοιτούσαμε τις φωτογραφίες της συζύγου του, Βίβιαν Δράκου και σκεφτόμασταν πόσο όμορφη οικογένεια έχουν δημιουργήσει.

Τα νέα της εγκυμοσύνης έκανε γνωστά ο ίδιος ο ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Mε την φωτογραφία που τον δείχνει να φιλά την φουσκωμένη κοιλίτσα της συζύγου του σχολιάζει απλά, λιτά και απέριττα... "3ο μωράκι ❤️!!! #newbaby".

Όπως ήταν φυσικό, τα likes, τα σχόλια και οι ευχές, έπεσαν βροχή!

Η κόρη του Γιώργου Λιανού σε ένα νέο απίθανο βίντεο


https://www.instagram.com/tv/CdoHnv2Fo_4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Βαλέρια είναι σκέτη γλύκα και κάθε φορά που ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός, κάνει μια ανάρτηση μαζί της, γίνεται ανάρπαστή. Και η φωτογραφία και η μικρή Βαλέρια.

Ο Γιώργος Λιανός τον Μάρτιο του 2021 έγινε για τέταρτη φορά μπαμπάς από τη σύντροφό του, Κωνσταντίνα Καραλέξη. Έκτοτε, έχει μοιραστεί αρκετές στιγμές με τη μικρούλα. Ωστόσο, η τελευταία του ανάρτηση έγινε viral και όχι άδικα.

Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς στο βίντεο παραπάνω, το μικρό κορίτσι, παίζει στην δομινικανή παραλία και φωνάζει χαρούμενη. "Το σύνθημα είναι «καλό καλοκαίρι»! #nightswimming #rebel #borntobewild #bayahibe", σχολίασε και όλοι οι διαδικτυακοί του φίλοι τρελάθηκαν!

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης απέκτησε το πρώτο του παιδί

Για το τέλος αφήσαμε τον νέο μπαμπά, Μιχάλη Ζαμπίδη, που έγινε πατέρας τα ξημερώματα της Δευτέρας (16-05). Η σύντροφός του έφερε στον κόσμο δύο υγιέστατα κοριτσάκια και όλοι ανυπομονούν για την πρώτη φωτογραφία που θα ανεβάσει ο γνωστός αθλητής με τις κόρες του στα social media.


https://www.instagram.com/p/CdlcENGMLbV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η μοναδική φωτογραφία που έχουμε δει μέχρι στιγμής, είναι αυτή που τον δείχνει μαζί με τη σύζυγό του στη μαιευτική-γυναικολογική κλινική λίγο πριν γεννηθούν τα δίδυμα κορίτσια του. "Και μόλις μπαίνουμε στην τελική ευθεία…" σχολίασε και οι ευχές για έναν εύκολο τοκετό έπεσαν βροχή.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved