Μαντώ Γαστεράτου - Η εξέταση καμπύλης ζαχάρου και η στήριξη του συζύγου της

Μια ειλικρινή ανάρτηση έκανε η Μαντώ Γαστεράτου.

Μαντώ Γαστεράτου - Η εξέταση καμπύλης ζαχάρου και η στήριξη του συζύγου της

Όσες και όσοι την ακολουθείτε στα social media, γνωρίζετε ότι είναι έγκυος και πως σε λίγο καιρό θα κρατά στην αγκαλιά της το δεύτερο μωρό της. Μάλιστα, όπως έχει ανακοινώσει και η ίδια, θα είναι κοριτσάκι.


https://www.instagram.com/p/CdtPR_3rWO3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πριν λίγες μέρες χρειάστηκε να κάνει την εξέταση καμπύλης ζαχάρου. "Όποια ξέρει τι εστί καμπύλη ζαχάρου, με καταλαβαίνει", έγραψε επάνω σε μια φωτογραφία που τη δείχνει να κρατά στο χέρι της ένα πλαστικό ποτήρι με νερό που έχει διαλύσει μέσα άνυδρη γλυκόζη (σκόνη γλυκόζης). Όπως είθισται κατά τη διάρκεια αυτής της εξέτασης, η έγκυος πρέπει να περιμένει 2 ώρες περίπου, χωρίς να φάει τίποτε ώστε να γίνει και η δεύτερη αιμοληψία (μετά τη λήψη γλυκόζης και αφού έχει προηγηθεί η πρώτη αιμοληψία χωρίς να έχει φάει τίποτε) για να διαπιστωθεί πόσο έχει ανέβει το σάκχαρο.

Μάθετε περισσότερα για τη διαδικασία και για τις τιμές εδώ

Όλες αυτές τις ώρες ο σύζυγός της ήταν στο πλευρό της και της έκανε παρέα. Περίμενε στωικά στο αυτοκίνητο, κρατώντας της το χέρι. Αυτό έκανε την Μαντώ Γαστεράτου να συνεχίσει τις αναρτήσεις της, δείχνοντας όχι μόνο πόσο καλό σύζυγο έχει αλλά και πόσο θέλει να του μοιάσει ο γιος τους, Γιώργος.

"Τι περνάει και αυτός ο ήρωας. Περιμένει υπομονετικά 3 ώρες. Τον λατρεύω. Μακάρι και ο Γιωργάκης μας να γίνει σαν τον μπαμπά του κι η κορούλα μου να βρει έναν τέτοιο άνδρα!".

Δείτε τις αναρτήσεις της παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved