Γιάννης Στάνκογλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τον γιο του στην παραλία

Ο γνωστός ηθοποιός δημοσίευσε τη φωτογραφία με αφορμή τα γενέθλια του Φίλιππου.

Ο Γιάννης Στάνκογλου, πατέρας δύο παιδιών, γιορτάζει σήμερα την Ημέρα του Πατέρα, όπως και κάθε μπαμπάς ανά τον κόσμο.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός μιλάει συχνά για την Φοίβη και τον Φίλιππο ωστόσο, σπάνια δημοσιεύει φωτογραφίες τους.

Η παρουσία τους και μόνο τον βοηθά να εξελίσσεται και να γίνεται καλύτερος άνθρωπος. Μιλώντας πρόσφατα στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι είχε πει χαρακτηριστικά : «Μέσα μου λείανα τις γωνίες μου. Δεν είμαι τόσο ευέξαπτος πια. Με απασχολεί η πορεία των παιδιών μου και δεν λέω εγώ είμαι. Δεν με λες αυστηρό. Η κόρη μου είναι στην εφηβεία αλλά είναι πολύ ώριμη. Την εμπιστεύομαι και δεν τη φοβάμαι καθόλου. Εννοείται θα είμαι πάντα δίπλα της».

Τα γενέθλια του Φίλιππου

Στις 11 Ιουνίου ο γιος του είχε τα γενέθλιά του. Ανήμερα λοιπόν των γενεθλίων του, ο ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση στο Instagram δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με τον Φίλιππο που έχει δημοσιεύσει ξανά στο παρελθόν ( το 2018).



Τι του ευχήθηκε; « Χρόνια σου πολλά αντράκι μου γέρος δυνατός τυχερός και με χαμόγελο…εγώ πάντα μαζί σου!!!».

Σε αυτή τη φωτογραφία μπαμπάς και γιος έχουν μακριά σπαστά μαλλιά και έχει τραβηχτεί μερικά χρόνια πριν. Ο Γιάννης Στάνκογλου έχει αποχωριστεί τα μακριά μαλλιά και σίγουρα ο Φίλιππος, που είναι πλέον 8 ετών και σύμφωνα με τον ηθοποιό, πιο ζωηρός σε σχέση με την αδελφή του, έχει αλλάξει επίσης.

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τα παιδιά του γνωστού ηθοποιού στις λιγοστές αναρτήσεις που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved