Γιάννης Στάνκογλου: Οι πέντε φορές που δημοσίευσε φώτο των παιδιών του

Εσύ έχεις δει τον γιο και την κόρη του αγαπημένου ηθοποιού;

Γιάννης Στάνκογλου: Οι πέντε φορές που δημοσίευσε φώτο των παιδιών του

Τον Γιάννη Στάνκογλου τον ξέρουμε και τον αγαπάμε. Είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του και εδώ και πολλά χρόνια απολαμβάνουμε τις ερμηνείες του στην τηλεόραση, τον κινηματογράφο και το θέατρο.

Φέτος τον βλέπουμε στις «Άγριες Μέλισσες» όπου υποδύεται τον Θωμά Κυπραίο, τον αινιγματικό άντρα με το σκοτεινό παρελθόν που προσεγγίζει τη Λενιώ.

Ο ηθοποιός, αν και πασίγνωστος στο τηλεοπτικό κοινό και τους λάτρεις του θεάτρου, διατηρεί ένα ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή. Είναι παντρεμένος με την Αλίκη ΔανέζηΚνούτσεν και έχουν δύο παιδιά, την Φοίβη, 10 ετών και τον Φίλιππο, 5 ετών.

Ο ίδιος έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις του ότι είναι ένας αφοσιωμένος μπαμπάς και ότι περνάει αρκετό χρόνο με τα παιδιά του, αν και δεν είναι από τους διάσημους γονείς που μοιράζεται συχνά τις οικογενειακές του στιγμές στα social media. Για την ακρίβεια, παρότι ενεργός στο Instagram, ο Γιάννης Στάνκογλου έχει δημοσιεύσει μόλις πέντε φωτογραφίες των παιδιών του όλα αυτά τα χρόνια.

Ποιες είναι αυτές; Δείτε τις στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved