Κλέλια Πανταζή: Ο μικρός της γιος μεγάλωσε και μοιάζει ακόμα περισσότερο στον αδερφό του

Δείτε τη νέα φωτογραφία του μικρού γιου της Κλέλιας Πανταζή.

Κλέλια Πανταζή: Ο μικρός της γιος μεγάλωσε και μοιάζει ακόμα περισσότερο στον αδερφό του

Για την Κλέλια Πανταζή, η δημιουργία οικογένειας ήταν ένα όνειρο ζωής. Ανήμερα της τη γιορτή της Μητέρας έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram:

«Κι αν με ρωτήσεις τι ήθελα πιο πολύ στη ζωή μου, θα σου πω, να γίνω μαμά..

Κι αν με ρωτήσεις σε ποιον θα ήθελες να μοιάσεις, θα σου πω, στη μαμά μου. Εύχομαι σε κάθε γυναίκα που το επιθυμεί, να κρατήσει στην αγκαλιά της σύντομα το μωράκι της..

Εύχομαι το κάθε παιδάκι να έχει μια μαμαδίσια αγκαλιά να τρυπώσει μέσα.

Χρόνια πολλά!»


https://www.instagram.com/p/CdShsD4Iz4p/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η γνωστή αθλήτρια έγινε για δεύτερη φορά μαμά τον περασμένο Γενάρη και μία μέρα μετά τον τοκετό μας σύστησε το νέο μέλος της οικογένειας.


https://www.instagram.com/p/CYUPY5zIi0w/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η αθλήτρια είναι ενεργή στα κοινωνικά μέσα και σχεδόν καθημερινά δημοσιεύει φωτογραφίες με τα παιδιά και τα ανίψια της. Με την αδερφή της, Άννη, μένουν δίπλα και τα παιδιά τους όπως έχει πει και σε συνέντευξή της στο Mothersblog,gr, μεγαλώνουν σαν αδέρφια.


https://www.instagram.com/p/CdA-YRXo9pS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Μιχαήλ-Άγγελος είναι ένα δραστήριο και πολύ γλυκό αγόρι που απολαμβάνει το παιχνίδι και να ανακαλύπτει καινούρια πράγματα.

kleleia pantazi

Όσο για το νέο μέλος της οικογένειας, έχει μεγαλώσει πολύ τα χαρακτηριστικά του έχουν γίνει πλέον πιο ξεκάθαρα και η ομοιότητα με τον μεγάλο του αδερφό είναι ακόμα πιο εμφανής, όπως φαίνεται και από την παρακάτω φωτογραφία.

klelia pantazi gios omoiotita me agori

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει η διάσημη μαμά με τα παιδιά ειναι πραγματικά απολαυστικές. Πάρτε μία ιδέα στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved