Κλέλια Πανταζή: Ο μεγάλος της γιος βρίσκεται κυριολεκτικά μέσα στην μπασκέτα

Η νέα φωτογραφία του χαριτωμένου Μιχαήλ-Άγγελου

Κλέλια Πανταζή: Ο μεγάλος της γιος βρίσκεται κυριολεκτικά μέσα στην μπασκέτα

Τον Δεκέμβρη του 2019, ένα μεγάλο όνειρο για την Κλέλια Πανταζή έγινε πραγματικότητα. Η πρωταθλήτρια της ενόργανης και ο σύζυγός της, Λευτέρης Τσάκαλος, έγιναν για πρώτη φορά γονείς.

Ο γιος τους, Μιχαήλ - Άγγελος, έχει πλέον μεγαλώσει πολύ και είναι ένα χαριτωμένο αγοράκι.

Η διάσημη μαμά δε "χορταίνει" να φωτογραφίζει τον γιο της και όπως μαρτυρούν οι αναρτήσεις της, απολαμβάνει το ρόλο της μαμάς όσο τίποτα.

Μάλιστα, από τον Ιανουάριο του 2022 κι έπειτα, κρατάει ένα "τύπου" ημερολόγιο μέσω Instagram, όπου καταγράφει τις μέρες που περνούν, απαθανατίζοντας στιγμιότυπα με τον γιο της εντός και εκτός σπιτιού. Το ίδιο έκανε και πέρσι!

Χθες ήμασταν στην 141η μέρα του έτους!

Ο Μιχαήλ-Άγγελος είναι γεννημένος για "μεγάλα καλάθια", όπως σχολίασε ο μπαμπάς του Λευτέρης Τσάκαλος. Αν και μόλις τριών χρονών ο μικρούλης είναι πολύ δραστήριος όπως μας έχει δείξει και άλλες φορές η περήφανη μαμά του.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε πριν από μερικές ώρες η Κλέλια Πανταζή με τον Μιχαήλ-Άγγελο να ποζάρει μέσα στην μπασκέτα, και μάλιστα να είναι και πολύ σκεπτικός όπως φαίνεται.

kleleia pantazi

Μήπως σκέφτεται πώς θα ρίξει το επόμενο του τρίποντο, που σίγουρα θα το αφιέρωνε στη γυναίκα της ζωή του, τη μαμά του;

Η Κλέλια Πανταζή έγινε για δεύτερη φορά μαμά τον περασμένο Ιανουάριο, και τα δύο αδέρφια μοιάζουν πολύ!

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η γνωστή μαμά με τους άντρες της ζωής της, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved