Κλέλια Πανταζή: Φωτογραφίζει τους δύο γιους της μαζί - Υπέροχες φωτογραφίες

«Η αγάπη της μαμάς είναι έτσι προγραμματισμένη: δεν ξέρει τι σημαίνει διαίρεση. Ξέρει μόνο τον πολλαπλασιασμό»

Κλέλια Πανταζή: Φωτογραφίζει τους δύο γιους της μαζί - Υπέροχες φωτογραφίες

Για δεύτερη φορά μαμά έγινε πρόσφατα η Κλέλια Πανταζή. Στις αρχές του περασμένου μήνα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και μία μέρα μετά τον τοκετό δημοσίευσε και την πρώτη του φωτογραφία.

«Το παζλ της ευτυχίας από πόσα κομμάτια αποτελείται..; Στης δίκης μας οικογένειας, χθες μπήκε άλλο ένα κομμάτι..!

Λευτέρη μου, σ’ ευχαριστώ για το δεύτερο θαύμα που ζω! 3/1/2022»

klelia pantazi gios 3

Ο ερχομός ενός παιδιού επηρεάζει την καθημερινότητα όλης της οικογένειας, όχι μόνο των δύο γονιών. Ο Μιχαήλ-Άγγελος πάντως φαίνεται να είναι ενθουσιασμένος με τον ρόλο του μεγάλου αδερφού. Η Κλέλια Πανταζή λίγες μέρες πριν δημοσίευσε φωτογραφίες με τους δύο γιούς της και το αγοράκι είναι πολύ τρυφερό με το νέο μέλος: Του κρατάει το χέρι, το χαϊδεύει, το πειράζει.

klelia pantazi gios mwro deutero 5

Η Ολυμπιονίκης, πολύ εύστοχα σχολίασε αυτό που νιώθει κάθε μητέρα όταν ένα ακόμα παιδί έρχεται στην ζωή της «Η αγάπη της μαμάς είναι έτσι προγραμματισμένη: δεν ξέρει τι σημαίνει διαίρεση. Ξέρει μόνο τον πολλαπλασιασμό» και την αγάπη αυτή φροντίζει να διοχευτεύσει σε όλη την οικογένεια.

Η Κλέλια Πανταζή έχει ήδη δημοσιεύει κάμποσες φωτογραφίες με το μωράκι της. Από τις αγαπημένες μας αυτές που δημοσίευσε στο μαιευτήριο αλλά και αυτές από την πρώτη τους οικογενειακή βόλτα.

Δείτε τις στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved