Φλορίντα Πετρουτσέλι: Με τα παιδιά της στην εκπομπή - Η φώτο από το καμαρίνι

Μία σπάνια φωτογραφία και με τα δύο παιδιά της μαζί δημοσίευσε η δημοσιογραφος. 

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Με τα παιδιά της στην εκπομπή - Η φώτο από το καμαρίνι

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι είναι μία εργαζόμενη μητέρα και καθημερινά προσπαθεί να ισορροπήσει δουλειά και οικογένεια. «Η καθημερινότητά μου είναι γεμάτη…δουλειά, υποχρεώσεις, ραντεβού. Είναι σημαντικό για εμένα να περνάω όσο περισσότερο ποιοτικό χρόνο μπορώ με τα παιδιά μου. Μία βόλτα στην παιδική χαρά και πολλά παιχνίδια παρέα είναι ότι χρειαζόμαστε» είχε γράψει σε παλιότερη ανάρτησή της.

Περνάει με τα παιδιά της όσο περισσότερο χρόνο μπορεί και την περασμένη εβδομάδα, ο μικρός Κωνσταντής και η Μαίρη της έκαναν έκπληξη και στον χώρο εργασία της.

Τα δύο παιδιά βρέθηκαν στα παρασκήνια της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» και η δημοσιογράφος δημοσίευσε μία φωτογραφία τους στο καμαρίνι.

«Η ωραιότερη έκπληξη σήμερα στη δουελειά» έγραψε στο Instagram Story που δημοσίευσε στο οποίο είδαμε την μικρή Μαίρη για ακόμα μία φορά με απίθανο στιλ, να κάθεται στην καρέκλα, και τον μικρό Κωνσταντή πάνω στο τραπέζι.

florinda petroutseli kamarini paidia

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Οι πρόσφατες αναρτήσεις με τα παιδιά της

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι δεν δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες με τα παιδιά της και συνήθως το κάνει με αφορμή κάποια ιδιαίτερη περίσταση, όπως για παράδειγμα τα γενέθλια του γιου της τον περασμένο μήνα.

«Χρόνια πολλά, μωρό μου!» έγραψε στη φωτογραφία που είχε αναρτήσει ανήμερα των δεύτερων γενεθλίων του μικρού αγοριού:

florida petroutseli genethlia giou

Όσο για την κόρη της, όσες φορές την έχουμε δει στις αναρτήσεις της μαμάς της, δεν μπορούμε να μην παρατηρήσουμε το εντυπωσιακό στιλ της. Το κοριτσάκι λατρεύει το ροζ χρώμα και τα πολύχρωμα κοσμήματα.

petroutseli kori

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της δημοσιογράφου με τα παιδιά της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved