Φλορίντα Πετρουτσέλι: Φωτογραφίες με τον γιο της από το ταξίδι που έκανε στην Ιταλία

Όπως η ίδια σχολίασε, οι φωτογραφίες είναι από το πρώτο ταξίδι του μικρού στην πατρίδα της.

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Φωτογραφίες με τον γιο της από το ταξίδι που έκανε στην Ιταλία

"Buongiorno! Ο Κωσταντής μου στους δρόμους τις Ιταλίας ❤️το πρώτο μας ταξίδι μαζί στην πατρίδα της μαμάς! ??", έγραψε κάτω από τις φωτογραφίες που δείχνουν τη μαμά Φλορίντα να έχει στους ώμους της τον γιο της και να κάνει βόλτες στα σοκάκια της Ιταλίας.

florinta petroutsli paidia anartisi 8
florinta petroutsli paidia anartisi 9

Όπως μαρτυρά και η περιγραφή, αυτό είναι το πρώτο ταξίδι του μικρού Κωνσταντή στην πατρίδα της μαμάς του και η Φλορίντα, φρόντισε να το απολαύσει όσο περισσότερο γινόταν.

Τελευταία φορά που είχε αναρτήσει φωτογραφίες από την Ιταλία ήταν τον Μάρτιο του 2020. Τότε νοσταλγούσε τις στιγμές που μπορούσε να κάνει πιο συχνά ταξίδια στην οικογένειά της. "Αυτή είναι η τελευταία φορά που πήγα στην Ιταλία .. Εκεί είναι η οικογένεια μου,το σπίτι μου,οι φίλοι μου, η μισή μου καρδιά είναι εκεί. Είχα πάει για λίγες μέρες με τον άντρα μου και το παιδί μας για να κάνουμε έκπληξη στη μητέρα μου, κοιτάζοντας τις φωτογραφίες νοσταλγώ αυτές τις στιγμές γαλήνης και χαράς..
Την πονάω και την σκέφτομαι κάθε στιγμή την χώρα μου όμως ξέρω ότι θα τα καταφέρουν και θα βγούνε πιο δυνατοί από όλο αυτό .. Andrà tutto bene.. Όλα θα πάνε καλά.. #italiatiamo ?", είχε γράψει. Στη φωτογραφία η κόρη της, Μαίρη, ήταν ακόμη μωρό.

florinta petroutsli paidia anartisi 7

Φλορίντα Πετρουτσέλι - Οικογενειακές στιγμές

Η Φλορίντα αναρτά συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητα με τα παιδιά και τον σύζυγό της. Δείτε τις πέντε που έχουμε ξεχωρίσει εμείς μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved