Φλορίντα Πετρουτσέλι: Εντυπωσιακή και γεμάτη χρώματα η τούρτα του γιου της

Μαμάδες με νηπιακία και μεγαλύτερα παιδιά, πάρτε ιδέες!

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Εντυπωσιακή και γεμάτη χρώματα η τούρτα του γιου της

Τα δεύτερα γενέθλιά του γιόρτασε ο γιος της Φλορίντα Πετρουτσέλι την περασμένη εβδομάδα. Το αγοράκι γεννήθηκε στις 20 Μαΐου του 2020 εν μέσω πανδημίας και είναι το δεύτερο παιδί της δημοσιογράφου και του Άρη Γούτου.

Η μαμά Φλορίντα δημοσίευσε μία φωτογραφία του μικρού Κωνσταντή ανήμερα των γενεθλίων του, άκρως καλοκαιρινή και υπέροχη. Το αγοράκι παίζει με τα παιχνίδια του στην αμμουδιά και είναι στραμμένο προς τη θάλασσα. «Happy Birthday amore mio» ήταν το σχόλιό της.

florida petroutseli genethlia giou

Λίγο αργότερα δημοσίευσε και μία φωτογραφία από την τούρτα του εορτάζοντα. Στην τούρτα κυριαρχεί η σοκολάτα ενώ εντυπωσιακά είναι τα σοκολατάκια σε διάφορα χρώματα που κοσμούν το πάνω μέρος. Είναι μία τούρτα που μπορείτε να σκεφτείτε κι εσείς για τα γενέθλια του παιδιού σας ανεξάρτητα από την ηλικία ή το φύλο του.

tourta florida gios

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Τα σπάνια στιγμιότυπα με τα παιδιά της

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι είναι ενεργή στα social media, ωστόσο σπάνια αναρτά φωτογραφίες με τα παιδιά της και ακόμα και όταν το κάνεις επιλέγει να μην δείχνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους. Τις περισσότερες φωτογραφίες με τα παιδιά της έχει αναρτήσει με αφορμή ιδιαίτερες περιστάσεις όπως γενέθλια και γιορτές…


https://www.instagram.com/p/CRlf3EuMVve/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

… ή από τις καλοκαιρινές τους διακοπές.


https://www.instagram.com/p/CTO2dfgMDVd/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η δημοσιογράφος επέστρεψε φέτος στα τηλεοπτικά πλατό και πλέον η καθημερινότητά της θυμίζει αυτήν οποιασδήποτε άλλης εργαζόμενης γυναίκας.

«Η καθημερινότητά μου είναι γεμάτη…δουλειά, υποχρεώσεις, ραντεβού. Είναι σημαντικό για εμένα να περνάω όσο περισσότερο ποιοτικό χρόνο μπορώ με τα παιδιά μου. Μία βόλτα στην παιδική χαρά και πολλά παιχνίδια παρέα είναι ότι χρειαζόμαστε» είχε γράψει σε παλιότερη ανάρτησή της.


https://www.instagram.com/p/CbriNoXMgHG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved