Φλορίντα Πετρουτσέλι: Κοκέτα η κόρη της – Φόρεσε κολιέ και σκουλαρίκια

Η Μαίρη ήταν ενθουσιασμένη με τα κοσμήματά της.

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Κοκέτα η κόρη της – Φόρεσε κολιέ και σκουλαρίκια

Ποιο κοριτσάκι δε φοράει τα παπούτσια και τα κοσμήματά της μαμάς του ή δεν βάφεται κρυφά με τα καλλυντικά της;

Η Μαίρη Γούτου, που θα γίνει 4 ετών το καλοκαίρι, δεν χρειάστηκε να δανειστεί τα κοσμήματα της μητέρας της, γιατί απλά φόρεσε τα δικά της.Υπέροχα κρεμαστά σκουλαρίκια αλλά και κολιέ με πέρλες και με ένα τεράστιο πράσινο σμαράγδι. Με αυτά τα παιδικά κοσμήματα πόζαρε στο φακό και η Φλορίντα ΠετρουτσέλιΦλορίντα Πετρουτσέλι με τη σειρά της ανέβασε τη φωτογραφία στο Instagram.

petroutseli kori

Η γνωστή παρουσιάστρια, που φέτος είναι στην παρέα της εκπομπής «Mega καλημέρα», μοιράζει το χρόνο τους μεταξύ της δουλειάς και των παιδιών της.

Όπως έγραψε σε ποστ που έκανε στο Instagram, προσπαθεί να περνά όσο περισσότερο χρόνο μπορεί μαζί τους και δη, ποιοτικό χρόνο.

«Η καθημερινότητά μου είναι γεμάτη…δουλειά, υποχρεώσεις, ραντεβού. Είναι σημαντικό για εμένα να περνάω όσο περισσότερο ποιοτικό χρόνο μπορώ με τα παιδιά μου. Μία βόλτα στην παιδική χαρά και πολλά παιχνίδια παρέα είναι ότι χρειαζόμαστε».

Καταφέρνει όμως να ξεκλέψει λίγο χρόνο και για την ίδια επιλέγοντας να γυμναστεί. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες στη gallery, η παρουσιάστρια είναι πιο αδύνατη από ποτέ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved