Νικολέτα Ράλλη: Πρώτο αεροπορικό ταξίδι με την κόρη της στην Κρήτη

Νικολέττα Ράλλη: Οι διακοπές στην Κρήτη με τη μικρή Σοφία

Νικολέτα Ράλλη: Πρώτο αεροπορικό ταξίδι με την κόρη της στην Κρήτη

Η Νικολέττα Ράλλη είναι ξετρελαμένη με την κόρη της και το δείχνει μέσα από τις αναρτήσεις που κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η μικρή Σοφία είναι προτεραιότητα όχι μόνο για την παρουσιάστρια αλλά και τον σύντροφό της. Συχνά οι αναρτήσεις δείχνουν πόσο αξιολάτρευτη είναι η μικρούλα και όλα όσα κάνει μαζί με τη μητέρα της.

Στην Κρήτη βρέθηκε η Νικολέττα Ράλλη στο πρώτο αεροπορικό ταξίδι με την κόρη της και δείχνει να το απολαμβάνει με το παραπάνω!

H γνωστή παρουσιάστρια μας δείχνει την κορούλα της να τρέχει μέσα στην χαρά για να πάει να φάει πρωινό!

kori rallis

Και η μαμά όμως απολαμβάνει πολύ το brunch της και μας δείχνει τι επέλεξε να φάει. Τρία πιάτα έχουν διαλέξει να γευτούν: αυγά scrabble, eggs benedict με ολλανδέζ και αβοκάντο, και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και το γλυκάκι, ο βασιλιάς του brunch, που δεν είναι άλλος από τα λαχταριστά pancakes με πραλίνα και φρούτα.

ralli

Πριν λίγες ημέρες η Νικολέττα Ράλλη είχε δημοσιεύσει μια τρομερή φωτογραφία, και μας έδειχνε την απίστευτη θέα από το δωμάτιό τους.

nikolettaralli 7

Η μικρή Σοφία, απολαμβάνει την ιδιωτική πισίνα του δωματίου, και είναι το στρώμα της μόνο και μόνη της καλοπερνά!

Φυσικά δεν θα μπορούσε να έλειπε το σωσίβιο γύρω από την μεσούλα της, καθώς η μαμά της φροντίζει πάντα για την ασφάλεια της κορούλας της.

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε κι άλλες φωτογραφίες της όμορφης παρουσιάστριας με την κόρη της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved