Νικολέττα Ράλλη: Η κόρη της πίνει γάλα ξαπλωμένη στο κρεβάτι

H μικρή Σοφία χαλαρώνει, πίνοντας το γάλα της.

Νικολέττα Ράλλη: Η κόρη της πίνει γάλα ξαπλωμένη στο κρεβάτι

Η Νικολέττα Ράλλη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και πολλές από τις αναρτήσεις που κάνει αφορούν στην μοναχοκόρη της, Σοφία.

Οι ακόλουθοί της συχνά τη ρωτούν διάφορα θέματα σχετικά με την καθημερινότητα της με τη μικρή και εκείνη, πάντα απαντά με ειλικρίνεια.

Από τις πιο συχνές ερωτήσεις που δέχεται στα Q&A που κάνει, είναι για τη διατροφή της αλλά και τη διατροφή της κόρης της.

Χθες για παράδειγμα, ανέβασε σε Insta Stories το γεύμα που ετοίμασε και αποτελούνταν από βραστό κρέας, χόρτα και ρύζι.

nikolettaralli fagito

Τώρα που η κόρη της, κοντεύει τα δύο ( θα τα κλείσει τον Ιούνιο) μπορεί να τρώει τα πάντα ωστόσο φροντίζει να της δίνει να δοκιμάζει πολλά διαφορετικά και υγιεινά τρόφιμα.

nikolleta ralli

Η Σοφία πάντως εξακολουθεί να πίνει το γάλα της, και όπως αρκετά παιδιά, το απολαμβάνει χαλαρώνοντας στο κρεβάτι.

Μέχρι ποια ηλικία τα παιδιά πρέπει να πίνουν γάλα

Οι περισσότεροι ειδικοί υποστηρίζουν ότι το γάλα είναι απαραίτητο στα πρώτα χρόνια της ζωής του παιδιού καθώς του παρέχει πολύτιμα θρεπτικά στοιχεία ( δες μητρικό γάλα) τα οποία πολλές φορές είναι δύσκολο να λάβουν με άλλο τρόπο.

Τι γίνεται στην περίπτωση που το παιδί από μόνο του δεν θέλει να πιει γάλα;

Δεν υπάρχουν καθορισμένες οδηγίες των ειδικών για το πότε ένα παιδί μπορεί να σταματήσει να πίνει γάλα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι αρκετοί ειδικοί θεωρούν τα οφέλη του γάλακτος στην διατροφή του παιδιού υπερεκτιμημένη. Όπως επισημαίνουν το ασβέστιο μπορεί επίσης να αναστείλει την απορρόφηση του σιδήρου, γεγονός που σημαίνει ότι η κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων γάλακτος είναι πιθανό να οδηγήσει σε αναιμία.

Διχογνωμία όμως υπάρχει και αν στο παιδί πρέπει μετά την ηλικία των 5 ετών μπορεί να πίνει γάλα με λιγότερα λιπαρά ή όχι.

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τη Σοφία και σε άλλες καθημερινές στιγμές όπως τις έχει μοιραστεί η Νικολέττα Ράλλη στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved