Νικολέττα Ράλλη: Το σαρακοστιανό γεύμα της κόρης της (εικόνες)

Μία ακόμα υπέροχη φωτογραφία της μικρής Σοφίας δημοσίευσε η Νικολέττα Ράλλη. 

Νικολέττα Ράλλη: Το σαρακοστιανό γεύμα της κόρης της (εικόνες)

Καθαρά Δευτέρα χθες και τα timeline μας στα social media γέμισαν με φωτογραφίες από σαρακοστιανά τραπέζια και χαρταετούς, όπως επιβάλει η μέρα. Πολλοί ήταν και οι διάσημοι γονείς που δημοσίευσαν φωτογραφίες με τα παιδιά τους και μεταξύ αυτών και η Νικολέττα Ράλλη.

Η παρουσιάστρια το τελευταίο διάστημα δημοσιεύει ολοένα και πιο συχνά φωτογραφίες της κόρης της και χθες μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ακόμα μία. Το κοριτσάκι κάθεται στο καρεκλάκι του και απολαμβάνει ένα σαρακοστιανό γεύμα. Τι περιλάμβανε αυτό; Λαγάνα, ταραμοσαλάτα, ψάρι πανέ και λαχανικά. Με αυτή τη φώτο η Νικολέττα Ράλλη ευχήθηκε «καλή Σαρακοστή» και όπως ήταν αναμενόμενο τα likes και τα σχόλια «έπεσαν βροχή».

nikoletta ralli kori trapezi

Κάνει τα παιδιά να νηστεύουν;

Σύμφωνα με την διατροφολόγο και συνεργάτη του Mothersblog,gr, Ευσταθία Παπαδά, οι περισσότεροι επιστήμονες (παιδίατροι, διαιτολόγοι) συμφωνούν ότι η νηστεία μπορεί να είναι κατάλληλη για παιδιά μεγαλύτερα των 6 ετών κι εφόσον η ανάπτυξή τους είναι επαρκής. Για να μη δημιουργηθούν όμως διατροφικές ελλείψεις θα πρέπει να προσέξετε τα παρακάτω σημεία:

  • Να παρέχεται ποικιλία τροφών στα παιδιά
  • Να μαγειρεύεται όσπρια τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα
  • Να ενισχύσετε την πρόσληψη ασβεστίου και την απορρόφηση του σιδήρου
  • Να επιλέγετε θαλασσινά μία με δύο φορές την εβδομάδα

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Νικολέττα Ράλλη με την κόρη της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved