Κούκλα η κόρη του Γιώργου Καράβα - Η νέα φωτογραφία

Μια υπέροχη φωτογραφία της κόρης του Καλλιόπης, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το γνωστό μοντέλο.

Κούκλα η κόρη του Γιώργου Καράβα - Η νέα φωτογραφία

Ο Γιώργος Καράβας κατά περιόδους μοιράζεται στα social media φωτογραφίες με τα παιδιά του. Προσπαθεί γενικά να μην τα υπερεκθέτει γι΄αυτό και κάθε φορά που κάνει ανάρτηση με τον Φίλιππο ή την Καλλιόπη, τα likes και τα σχόλια είναι εκατοντάδες.

Χθες λοιπόν, το γνωστό μοντέλο δημοσίευσε μια ασπρόμαυρη, καλοκαιρινή, φωτογραφία της κόρης του και εντυπωσιαστήκαμε από το πόσο έχει αλλάξει.

Φοράει ένα ολόσωμο μαγιό χωρίς να έχει πιασμένα τα μακριά μαλλιά της. Όπως θα δείτε η Καλλιόπη μοιάζει και στους δύο γονείς της κι είναι κούκλα.

karavas kori

Η σχέση του Γιώργου Καράβα με τα παιδιά του

Σε συνέντευξη που είχε δώσει μαζί με τη σύζυγό του, Ραφαέλα Ψαρρού στην εκπομπή «Breakfast@Star», το μοντέλο, αναφέρθηκε στη σχέση που έχουν οι δυο τους, στην οικογένεια που έχουν δημιουργήσει και φυσικά στα παιδιά του, Καλλιόπη και Φίλιππο.


https://www.instagram.com/p/Ca1prg6MT_G/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Η κόρη μου με σέρνει από τη μύτη, αλλά στον γιο μου έχω ιδιαίτερη αδυναμία», είχε πει χαρακτηριστικά.

Για εκείνον η οικογένεια είναι καταφύγιο.

«Τα παιδιά μου από μικρά ξέρουν ότι ο μπαμπάς λείπει συχνά ταξίδια για δουλειές. Για μένα το σημαντικότερο πράγμα στη ζωή είναι η βάση. Η οικογένεια είναι το καταφύγιο, το απάγκιο. Γι' αυτό και αφιερώνω όλο τον ελεύθερο χρόνο μου στην οικογένεια μου. Από τη μόδα κερδίζω χρήματα, αλλά ποτέ δεν είχα την επιθυμία να απολαμβάνω μια πολυτελή ζωή. Τα χρήματα που κερδίζω τα αξιοποιώ για την ευημερία της οικογένειας μου», είχε πει σε συνέντευξή του στο Gala.

Παρακάτω ακολουθούν μερικές από τις αναρτήσεις που έχει κάνει ο Γιώργος Καράβας και με τα δυο του παιδιά, Καλλιόπη και Φίλιππο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved