Γιώργος Καράβας: Η κόρη του τον έβαλε για ύπνο - Η γλυκιά φωτογραφία μαζί της

Η αγκαλιά του μπαμπά πάντα θα είναι το καταφύγιο της κόρης!

Γιώργος Καράβας: Η κόρη του τον έβαλε για ύπνο - Η γλυκιά φωτογραφία μαζί της

Όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές μέσα από τα άρθρα μας η σχέση μιας κόρης με τον πατέρα της μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην ψυχολογική της ανάπτυξη. Στην πραγματικότητα, όταν οι μπαμπάδες είναι παρόντες στη ζωή των κοριτσιών τους, τα κορίτσια μεγαλώνουν με μια υγιή αίσθηση του ποιες είναι. Έχουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση και έχουν μια πιο ξεκάθαρη κατανόηση του τι θέλουν στη ζωή.

Αυτό το ξέρει πολύ καλά ο Γιώργος Καράβας και αυτό φαίνεται από το πόσο τρυφερός είναι όχι μόνο με την κόρη του, αλλά και με τον γιο του.

Το μοντέλο, σπάνια αναρτά φωτογραφίες από την προσωπική του ζωή, πόσο μάλλον από την καθημερινότητα και τις στιγμές που περνά με τα παιδιά του.


https://www.instagram.com/p/CRbPEmoDK2b/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σε μια συνέντευξη που είχε δώσει μαζί με τη σύζυγό του, Ραφαέλα Ψαρρού στην εκπομπή «Breakfast@Star» αναφέρθηκε στη σχέση που έχουν οι δυο τους, στην οικογένεια που έχουν δημιουργήσει και φυσικά στα παιδιά του, Καλλιόπη και Φίλιππο.

«Η κόρη μου με σέρνει από τη μύτη, αλλά στον γιο μου έχω ιδιαίτερη αδυναμία», είχε πει χαρακτηριστικά.

Η φωτογραφία αγκαλιά με την Καλλιόπη

Πριν μερικές εβδομάδες, ο Γιώργος Καράβας δημοσίευσε φωτογραφία που τον δείχνει να έχει στην αγκαλιά του την μονάκριβη Καλλιόπη του σχολιάζοντας: "Όταν σε βάζει η κόρη σου για ύπνο". Ωστόσο, εμείς δεν βλέπουμε έναν μπαμπά να κοιμάται, αλλά έναν τρυφερό μπαμπά που κρατά στην αγκαλιά του την κόρη του, δίνοντάς της την ασφάλεια που θέλει και έχει ανάγκη να νιώσει.

giorgos karavas paidia fotografies 1

Παρακάτω ακολουθούν μερικές από τις σπάνιες αναρτήσεις που έχει κάνει ο Γιώργος Καράβας και με τα δυο του παιδιά, Καλλιόπη και Φίλιππο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved