Γιώργος Καράβας: Παιχνίδια στη θάλασσα με τα δύο του παιδιά

Για μπάνιο στη θάλασσα με τον γιο και την κόρη του πήγε ο γνωστός coach του GNTM. 

Γιώργος Καράβας: Παιχνίδια στη θάλασσα με τα δύο του παιδιά

Επιστρέφει το φθινόπωρο για 4η χρονιά στο Star, το GNTM, στο οποίο συμμετέχει και ο Γιώργος Καράβας.

Μάλιστα οι οντισιόν έχουν ήδη ξεκινήσει και στόχος είναι το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων να έχει ολοκληρωθεί μέχρι στις αρχές φθινοπώρου.

Αρκετό το τρέξιμο λοιπόν για τον γνωστό coach και πρώην μοντέλο. Με κάθε ευκαιρία, όμως, πηγαίνει για μπάνιο με τα παιδιά του στη θάλασσα. Βρισκόμαστε άλλωστε στα μέσα Ιουλίου και αρκετοί είναι οι επώνυμοι που απολαμβάνουν τις διακοπές τους σε κάποιο νησί, γεμίζοντας τις μπαταρίες τους για τη νέα σεζόν ( τηλεοπτική, θεατρική) που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ο γνωστός μπαμπάς, δημοσίευσε πριν μερικές ημέρες ένα όμορφο βίντεο με την κόρη του Καλλιόπη και τον γιο του Φίλιππο να κολυμπούν και να παίζουν στη θάλασσα.


https://www.instagram.com/p/CRbPEmoDK2b/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Είναι από τις σπάνιες φορές που ανεβάζει βίντεο μαζί τους καθώς γενικά αποφεύγει τις συχνές αναρτήσεις με τα παιδιά του στα social media.

Ο ίδιος δίνει μεγάλη βαρύτητα στην οικογένειά του και τη θεωρεί το καταφύγιό του.

«Τα παιδιά μου από μικρά ξέρουν ότι ο μπαμπάς λείπει συχνά ταξίδια για δουλειές. Για μένα το σημαντικότερο πράγμα στη ζωή είναι η βάση. Η οικογένεια είναι το καταφύγιο, το απάγκιο. Γι' αυτό και αφιερώνω όλο τον ελεύθερο χρόνο μου στην οικογένεια μου. Από τη μόδα κερδίζω χρήματα, αλλά ποτέ δεν είχα την επιθυμία να απολαμβάνω μια πολυτελή ζωή. Τα χρήματα που κερδίζω τα αξιοποιώ για την ευημερία της οικογένειας μου», είχε πει σε συνέντευξή του στο Gala.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τον Γιώργο Καράβα με την γυναίκα του, Ραφαέλα Ψαρρού Μαυράκη και τα δύο παιδιά τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved