Γιώργος Καράβας: Η φωτογραφία της κόρης του που έγινε viral

Το γνωστό μοντέλο δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια υπέροχη φωτογραφία της κόρης του. 

Γιώργος Καράβας: Η φωτογραφία της κόρης του που έγινε viral

Ο Γιώργος Καράβας, που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο GNTM ως coach, δεν είναι μόνο ένας επιτυχημένος επαγγελματίας στο χώρο της μόδας, αλλά κι ένας ευτυχισμένος μπαμπάς δύο παιδιών.

Είναι παντρεμένος με την Ραφαέλα Ψαρρού Μαυράκη από το 2012 και μαζί έχουν αποκτήσει τον Φίλιππο και την Καλλιόπη.

«Με τη Ραφαέλα γνωριστήκαμε σε ένα μαγαζί. Δεν είχαμε κοινές παρέες. Την είδα και πήγα και της μίλησα. Μου άρεσαν τα πόδια της. Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Συγκατοικήσαμε μετά από δύο μήνες σχέσης. Παντρευτήκαμε στις 2 Νοεμβρίου του 2012!», είπε στην εκπομπή του Star «Στη Φωλιά των Κου Κου» όπου ήταν καλεσμένος πριν μερικές εβδομάδες.


https://www.instagram.com/p/COXrS_rAHX8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Ραφαέλα ασχολείται με τον χώρο της ομορφιάς, έχοντας ανοίξει το δικό της κέντρο αισθητικής.

Ο ίδιος δίνει μεγάλη βαρύτητα στην οικογένειά του και τη θεωρεί το καταφύγιό του.

«Τα παιδιά μου από μικρά ξέρουν ότι ο μπαμπάς λείπει συχνά ταξίδια για δουλειές. Για μένα το σημα¬ντικότερο πράγμα στη ζωή είναι η βάση. Η οι¬κογένεια είναι το καταφύγιο, το απάγκιο. Γι' αυτό και αφιερώνω όλο τον ελεύθερο χρόνο μου στην οικογένεια μου. Από τη μόδα κερδίζω χρήματα, αλλά ποτέ δεν είχα την επιθυμία να απολαμβάνω μια πολυτελή ζωή. Τα χρήματα που κερδίζω τα αξιοποιώ για την ευημερία της οικογένειας μου», είχε πει σε συνέντευξή του στο Gala.

Ο ίδιος αποφεύγει τις πολύ συχνές αναρτήσεις με τα παιδιά του στα social media προσπαθώντας να μην τα υπερεκθέτει. Χθες, όμως ανέβασε μια καταπληκτική φωτογραφία με την Καλλιόπη που αξίζει να τη δείτε στη gallery που ακολουθεί.

Η μικρή χαϊδεύει ένα άλογο και η ευτυχία είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved