Μαντώ Γαστεράτου: Όχι μόνο αυτοσαρκάζεται για τα 10 κιλά που πήρε αλλά στέλνει κι ένα μήνυμα

Η παρουσιάστρια έκανε ένα ποστ που αποδεικνύει, για ακόμα μια φορά, όχι μόνο πόσο ακομπλεξάριστη είναι αλλά και πόσο σημαντικό είναι να απολαμβάνει η έγκυος την περίοδο της κύησης χωρίς ενοχές.

Μαντώ Γαστεράτου: Όχι μόνο αυτοσαρκάζεται για τα 10 κιλά που πήρε αλλά στέλνει κι ένα μήνυμα

Το δεύτερο παιδί της περιμένει η Μαντώ Γαστεράτου και η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει αρκετά.

Όπως είχε πει σε συνέντευξη, η εγκυμοσύνη προέκυψε καθώς δεν ήταν στα σχέδιά της.


https://www.instagram.com/p/CcyFukoLMXm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» αναφέρθηκε στην δεύτερη εγκυμοσύνη της και τον τρόπο που το ανακοίνωσε.

«Ήμασταν όλοι μαζί στο κρεβάτι και χάρηκε και ο γιος μου και ο άνδρας μου με την εγκυμοσύνη. Δεν είχαμε σχεδιάσει το δεύτερο παιδί, ήρθε απρόοπτα, είναι ό,τι καλύτερο μπορούσε να μου συμβεί. Ο γιος μου δεν είμαι σίγουρη ότι έχει αντιληφθεί ακόμα τι συμβαίνει με την εγκυμοσύνη…».


https://www.instagram.com/p/CakQRVNrMX9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα κιλά της εγκυμοσύνης

Σχετικά με τα κιλά είπε ότι στην πρώτη εγκυμοσύνη είχε πάρει 25 αλλά στη δεύτερη της λένε είναι λίγο πιο δύσκολο να τα χάσει.

Η ίδια πάντως δεν φαίνεται να διακατέχεται από τέτοιο άγχος καθώς ο πρωταρχικός της στόχος είναι να έχει μια όμορφη εγκυμοσύνη.

Αυτό άλλωστε δεν είναι και το ζητούμενο; Μια ήρεμη και όμορφη εγκυμοσύνη απαλλαγμένη από περιττά άγχη. Και μπορεί το θέμα των κιλών να απασχολεί τις περισσότερες εγκυμονούσες, ωστόσο, δεν θα πρέπει να μετατρέπεται σε εμμονή.

Γι΄αυτόν και πολλούς ακόμα λόγους αξίζει να διαβάσετε το ποστ που έκανε η Μαντώ Γαστεράτου.


https://www.instagram.com/p/CdGtvrcLVbR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Σήμερα αφού κατέβασα μια τυρόπιτα, ένα μιλκσεικ βανίλια, ένα κρουασάν βουτύρου, ένα πιάτο φασολάδα με φέτα και ψωμί, μια μπανάνα, νουντλς και τώρα βρίσκομαι μπροστά στο ψυγείο face to face με ένα κομμάτι αμαρτωλό κανταΐφι, σκέφτομαι: Μαντουλα υπάρχει πιθανότητα να ξαναγίνεις έτσι μετά την δεύτερη εγκυμοσύνη;
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ιδέα... Τώρα που το ξανασκεφτομαι βέβαια να σου πω την αλήθεια μια ζωή την έχουμε! Θα το φάω! ???
Μαντάρα + 10kg ήδη!!!! Όχι θα κάτσω να σκάσω, τι λες καλέ τι λες καλέ που θα πεθάνωωω....»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved