Μαντώ Γαστεράτου: Οι έξι καλύτερες φωτογραφίες της με φουσκωμένη κοιλίτσα

Η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει για τα καλά

Μαντώ Γαστεράτου: Οι έξι καλύτερες φωτογραφίες της με φουσκωμένη κοιλίτσα

Η Μαντώ Γαστεράτου θα γίνει μαμά για δεύτερη φορά.

Το νέο της εγκυμοσύνης είχε κάνει η ίδια γνωστό τον περασμένο Φεβρουάριο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αναρτώντας μια φωτογραφία με τον γιο της να της χαϊδεύει την κοιλιά.

«Συγκρίνουμε τις κοιλιές μας και του Γιώργου η αλήθεια είναι ότι είναι πιο φουσκωτή... Σε αυτή την φάση τουλάχιστον ?...Το δώρο για του Αγίου Βαλεντίνου του μπαμπά σε μένα και το δώρο της μαμάς στον Γιώργο... ??????♀️#comingsoon #babyno2 #familyfirst #babyloading», είχε γράψει χαρακτηριστικά.

madogasteratou egios defteri fora1

Η απρόσμενη εγκυμοσύνη και η αντίδραση του γιου της

Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός σε συνέντευξή της στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» μίλησε για την δεύτερη εγκυμοσύνη της και τον τρόπο που το ανακοίνωσε.

«Ήμασταν όλοι μαζί στο κρεβάτι και χάρηκε και ο γιος μου και ο άνδρας μου με την εγκυμοσύνη. Δεν είχαμε σχεδιάσει το δεύτερο παιδί, ήρθε απρόοπτα, είναι ό,τι καλύτερο μπορούσε να μου συμβεί. Ο γιος μου δεν είμαι σίγουρη ότι έχει αντιληφθεί ακόμα τι συμβαίνει με την εγκυμοσύνη…».

Σχετικά με τα κιλά ανέφερε ότι στην πρώτη εγκυμοσύνη είχε πάρει 25 αλλά στη δεύτερη της λένε είναι λίγο πιο δύσκολο να τα χάσει. Αναφορικά με τα συναισθήματά της αντικρύζοντας το πρώτο παιδί της θυμάται: « Αισθάνθηκα δέος, θαυμασμό, δεν ήταν αγάπη αυτό που ένιωσα το πρώτο δευτερόλεπτο…».

Πλέον δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή της χωρίς τον Γιώργαρο, όπως συνηθίζει να αποκαλεί τον γιο της, ενώ ανυπομονεί και για την …άφιξη του νέου μέλους της οικογένειάς της.


https://www.instagram.com/p/CUCK358rSUm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Από την ημέρα που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της μέχρι σήμερα, έχει κάνει αρκετές αναρτήσεις. Εμείς ξεχωρίσαμε έξι από αυτές που είναι εμφανής η κοιλίτσα της και μπορείτε να τις δείτε στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved